Kjøper Timeshare i Spania

Malaga SpaniaEt populært sted blant britiske turister som tilbyr varmt vær, sandstrender og et bredt utvalg av feriested, bør ikke være noe overraskende Reise og fritid Gruppe Har et bredt spekter av timeshare På tilbudet i Spania langs kysten og på øya steder i dette noensinne populære ferie hotspot. Dette inkluderer populære steder som Marbella, Alicante, Tenerife og Gran Canaria På Kanariøyene.

Timeshare er i Spania for et stadig populært valg med et eklektisk utvalg å velge mellom om du er ute etter det perfekte golfanlegget eller bare et sted å slappe av ved bassenget eller stranden. Timeshare alpinanlegg som er tilgjengelige i Spania, inkluderer ofte fasiliteter som bassengbarer, spa og boblebad. Gjest vil også ofte finne mange fasiliteter i nærheten, inkludert vannsport, dykking og mange steder å handle. Som forventes fra et populært feriedestinasjon.

Å kjøpe timeshare i Spania kan betraktes som en investering i din tid på ferie eller i utlandet. Enten du er ute etter å kjøpe timeshare i Spania for bruk som fritidsbolig eller på forretningsreiser, finner du et bredt utvalg av luksus hoteller og feriesteder å velge mellom, for eksempel: -

Timeshare Hoteller og feriesteder i Spania

Klikk her for å se flere timeshare-feriesteder i Spania.

Tenerife

Club La Costa på Paradise Club, TenerifeFunnet på Kanariøyene, anses Tenerife som et av Spanias viktigste turistmål. Tenerife kan bli funnet utenfor Vest-Afrika og er hjemsted for Mount Teide, en av verdens største vulkaner. Øya Tenerife er kjent for sin pre-lent karneval, blanding av lyse og mørke sandstrender og eksklusive feriesteder.

Noen av de mange aktivitetene som er tilgjengelige på Tenerife til timeshare Eiere inkluderer et bredt utvalg av vann parker, spa, cruise og dykking. Andre aktiviteter inkluderer liveopptreden, Loro Parque offentlige akvarium, kunstgallerier, museer og mye mer.

Mens sightseeing på Tenerife vil besøkende finne et bredt utvalg av muligheter å velge mellom, for eksempel å besøke Teide nasjonalpark, en av Spanias største nasjonalparker, den pittoreske landsbyen Masca, hval og delfin mellom Tenerife og La Gomera, besøke klippene i Los Gigantes og pyramidene i Güímar blant andre severdigheter.

Klikk her for å se timeshare til salgs på Tenerife.

Lanzarote

Lanzarote SpaniaDenne øya har en sterk skjønnhet. Den vulkanske moonscape er mest levende i øyas sentrum, mens i nord er det en mild greenness. Søren er hjemmet til de beste strendene, mens hele øya viser Cesar Manrique hvordan man kan jobbe med naturen med ekstraordinære resultater.

Den østligste øya på Kanariøyene, Lanzarote ligger mindre enn åtti kilometer utenfor kysten av Afrika, noe som gjør det til det ultimate året rundt feriemål. Vulkanutbrudd som skjedde så nylig som det attende og nittende århundre har resultert i et berømt "månelandskap" som er spektakulært å se.

I tillegg til disse vulkanske underverkene finnes det mange hvite sandstrender for ferierende å nyte, inkludert Playa Blanca og Caleton Blanco. Mange vannsportsaktiviteter er tilgjengelige i ulike deler av øya, som brettspil og vindsurfing, sammen med katamaranutflukter for de som ønsker å ta en mer avslappet tilnærming. En annen populær attraksjon er Timanfaya Mountain, hvor du kan se vannet helles i bakken og komme rett tilbake som damp. Aktiviteter som passer for hele familien inkluderer en dyrepark i Guinate, markedet i Teguise, og restauranter i hele feriestedet Puerto del Carmen.

Tilgang til øya er lett med direktefly fra mange steder. Timeshare alpinanlegg er rikelig, og med lokale restriksjoner som forbyer bygging av høyhus strukturer og reklame reklame, vil du oftest garantert fantastisk utsikt over soloppganger, solnedganger og det glitrende vannet i Atlanterhavet.

Klikk her for å se timeshare til salgs i Lanzarote.

Gran Canaria

Playa de Amadores Mogan Gran CanariaEt populært reisemål blant timeshare eiere. Spanias Gran Canaria er kjent for sine hvite sandstrender som strekker seg langs sørkysten. En av de mest fremtredende feriestedene som selger timeshare på Gran Canaria er Anfi Group med fire alpinanlegg å velge mellom. Det er noe for alle med fra PGA standard golfbanen som er tilgjengelig på Anfi Tauro til sandstrendene og bassengene i Anfi Beach Club.

Gran Canaria, Spania tilbyr noe for alle med en rekke vannparker og strender i Puerto Rico som gjør det til et populært hotspot blant familier. Mogans ganske fiskebyer er populære blant severdighetene. Utvalget av barer og restauranter i Playa del Ingles gjør det til et populært feriemål for LGBT-besøkende.

Spanias hovedstad på Gran Canaria, Los Palmas, har også mye å tilby turister med kulturelle attraksjoner som tilbys, inkludert en musikkfestival, teater, dansopptredener, internasjonal filmfestival og 'City Fiestas de San Juan' festivalen som feirer byens stiftelse holdt i juni. Andre aktiviteter tilgjengelig inkluderer byens ulike barer og nattklubber, spesielt i og rundt havnen i Santa Catalina. Byen har også en rekke parker, torg, forstedssteder og en rekke strender som tilbys.

Klikk her for å se timeshare til salgs på Gran Canaria.

Ibiza

Utsikt over IbizaLigger på Balearene og kjent som "universets clubbing hovedstad", er det trygt å si at Ibiza har laget et navn for seg selv. Om gjestene som bor her ønsker å spille et sted for golf eller feste natten, har Ibiza fått alt. Timeshare til salgs Her kommer i en rekke skianlegg over øya fra Sant Antoni de Portmany vest for øya, kjent som en fest scene til roligere steder som San Antonio i Nord.

Et annet populært sted inkluderer Ibiza Town funnet på sørøstkysten av øya. Gjester som besøker byen, kan få mest mulig ut av det gamle kvarteret, med utsikt over Dalt Vila, en middelaldersk citadell med utsikt over byen fra bakketoppen. Alternativt kan gjestene få mest mulig ut av byens restauranter og barer i det nye kvartalet, eller til og med nyte et sted å handle.

Mens du bor i Ibiza, kan gjestene til og med få mest mulig ut av karnevalfestivaler, turstier, dykke eller besøke verdensarvstedet Dalt Vila, mens du bor populære feriesteder til en brøkdel av prisen.

Klikk her for å se timeshare for salg i Ibiza.

Å kjøpe en timeshare-videresalg i Spania er enkel, trygg og sikker

Travel & Leisure Group overholder strengt lovgivning både i Storbritannia og europeiske myndigheter som dekker salg av videresalgstidsdeling, og vi er mangeårige medlemmer av RDO (Resort Development Organization) Og ARDA (American Resort Development Association) For din sjelefred.

Med priser fra £ 995 har det aldri vært en bedre tid å kjøpe en eiendom i Spania og oppleve luksusen som timeshare har å tilby. Klikk her For mer informasjon om kjøp av timeshare.

 

For mer informasjon om kjøp av timeshare i Spania,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Kjøper Timeshare Forespørsel Form.

 

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Selge Timeshare i Spania

Har du noen gang spurt deg selv "Hvordan selger jeg timeshare i Spania?", Vil du finne at det ikke kunne vært enklere. Travel and Leisure Group har solgt timeshare i Spania i mange år og har bygget et second-to-none rykte innen bransjen.

Det er mange som ønsker å kjøpe timeshare i Spania, og deres første stopp vil være en anerkjent timeshare megler som oss selv.

Hvis du for tiden eier en timeshare i Spania og vurderer å selge den, så gjør Travel & leisure Group til din første og siste samtale. Vi kan registrere timeshare på bøkene våre helt gratis. For mer informasjon om salg av timeshare, Klikk her.

 

For mer informasjon om salg av timeshare i Spania,

Ring nå 0800 071 1372

eller bruk vårt Gratis verdivurdering.

 

Leie Timeshare i Spania

Mange synes å leie en timeshare i Spania er et godt alternativ før du kjøper en timeshare der. Å velge å leie en timeshare gir folk muligheten til å inspisere en eiendom de kan vurdere å kjøpe inn. Du vil finne mange av våre kunder som ønsker å selge sin timeshare i Spania, også velge å sette den opp til leie. Vi har mange eiere som velger å leie sin timeshare som de ikke klarer å bruke den, men ønsker å beholde den som en investering. For mer informasjon om timeshare utleie Klikk her.

For mer informasjon om leie timeshare i Spania,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Leie Timeshare Forespørsel Form.

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

 

Relaterte artikler

Dream Vacation Club, Spania

09/10/2023

Dream Vacation Club, Spania

09/10/2023

Onagrup ferier, Spania

17/05/2022

MARBS! Ferien som en kjendis

19/09/2019

Marbella har alltid vært en beryktet hotspot for kjendiser og en flukt for mange briter. Med millioner av besøkende hvert år, hva er attraksjonen og hvorfor kommer folk til å komme...


Ibiza Spotlight, Balearene, Spania

14/08/2019

Lora Bocking, vår senior salgskonsulent, tilbrakte nylig en jentorsferie på den vakre hvite øya Ibiza. Det er mange timeshare alpinanlegg tilgjengelig på øya. Her er hun...


Ibiza Spotlight, Balearene, Spania

14/08/2019

Lora Bocking, vår senior salgskonsulent, tilbrakte nylig en jentorsferie på den vakre hvite øya Ibiza. Det er mange timeshare alpinanlegg tilgjengelig på øya. Her er hun...


Ibiza Spotlight, Balearene, Spania

26/07/2018

Lora Bocking, vår senior salgskonsulent, tilbrakte nylig en jentorsferie på den vakre hvite øya Ibiza. Det er mange timeshare alpinanlegg tilgjengelig på øya. Her er hun...


Ibiza Spotlight, Balearene, Spania

25/07/2018

Lora Bocking, vår senior salgskonsulent, tilbrakte nylig en jentorsferie på den vakre hvite øya Ibiza. Det er mange timeshare alpinanlegg tilgjengelig på øya. Her er hun...


Ibiza Spotlight, Balearene, Spania

25/07/2018

Lora Bocking, vår senior salgskonsulent som nylig tilbrakte en jenteferie på den vakre hvite øya Ibiza. Det er mange timeshare-feriesteder tilgjengelig på øya. Her er...


Ibiza Spotlight, Balearene, Spania

25/07/2018

Lora, vår senior salgskonsulent som nylig tilbrakte en jenteferie på den vakre hvite øya Ibiza. Det er mange timeshare-feriesteder tilgjengelig på øya. Her er henne...


Ibiza Spotlight, Balearene, Spania

25/07/2018

Lora, vår senior salgskonsulent som nylig tilbrakte en jenteferie på den vakre hvite øya Ibiza. Det er mange timeshare-feriesteder tilgjengelig på øya. Her er henne...


Ibiza Spotlight, Balearene, Spania

25/07/2018

Lora, vår senior salgskonsulent som nylig tilbrakte en jenteferie på den vakre hvite øya Ibiza. Det er mange timeshare-feriesteder tilgjengelig på øya. Her er henne...


Forrige side | Neste side