Kjøper Timeshare i Wales

Wales er et vakkert land og har ofte magiske egenskaper for noen. Det er fast en del av Storbritannia, samtidig som man beholder en helt egen følelsesidentitet fra sine naboer. Da de rullende walisiske åsene blander seg med gruvedriftene som er stiplede over landsiden, så blandes det engelske språket med walisisk som gjør en tospråklig nasjon.

Enten det er skjønnheten i de walisiske naturparkene, eller den skarpe moderne følelsen av Cardiff eller Swansea, Wales er et virkelig imøtekommende reisemål hvis du er ute etter et avslappende tilfluktssted eller tid på byen. Kjøpe timeshare i Wales hvis det er perfekt for de som ønsker sitt eget ro i et idyllisk landskap.

Plas Talgarth Country Club sitter innenfor Snowdonia, en av Wales tre nasjonalparker; her kan du ta den klare luften til en av de mest pittoreske naturparkene som finnes i Storbritannia. Seasons for Laugharne Park gir en kystinnstilling med en rolig landsbykompleks, akkurat det du leter etter, med et eget basseng og luksuriøse hytter å bo i, kan du ikke ønske deg noe annet.

Å kjøpe timeshare i Wales kan betraktes som en investering i din tid på ferie eller i utlandet. Enten du er ute etter å kjøpe timeshare i Wales for bruk som fritidsbolig eller på forretningsreiser, finner du et bredt utvalg av luksus hoteller og feriesteder å velge mellom, for eksempel: -

Timeshare Hoteller og Resorts i Wales

Å kjøpe en timeshare-videresalg i Wales er enkelt, trygt og sikkert

Travel & Leisure Group overholder strengt lovgivning både i Storbritannia og europeiske myndigheter som dekker salg av videresalgstidsdeling, og vi er mangeårige medlemmer av RDO (Resort Development Organization) Og ARDA (American Resort Development Association) For din sjelefred.

Med priser fra £ 995 har det aldri vært en bedre tid å kjøpe en eiendom i Wales og oppleve luksusen som timeshare har å tilby. Klikk her For mer informasjon om kjøp av timeshare.

 

For mer informasjon om kjøp av timeshare i Wales,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Kjøper Timeshare Forespørsel Form.

 

  Ditt navn (påkrevd)

  E-post (påkrevd)

  Telefon (påkrevd)

  Resort

  Land

  Størrelse

  Uke / Måned / Poeng

  Eventuell annen informasjon

  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Selge Timeshare i Wales

  Har du noen gang spurt deg selv "Hvordan selger jeg timeshare i Wales?", Vil du finne det ikke kunne være enklere. Travel and Leisure Group har solgt timeshare i Wales i mange år og har bygget et second-to-none rykte innen bransjen.

  Det er mange som ønsker å kjøpe timeshare i Wales, og deres første stopp vil være en anerkjent timeshare megler som oss selv.

  Hvis du for øyeblikket eier en timeshare i Wales og vurderer å selge den, så gjør Travel & leisure Group til din første og siste samtale. Vi kan registrere timeshare på bøkene våre helt gratis. For mer informasjon om salg av timeshare, Klikk her.

   

  For mer informasjon om salg av timeshare i Wales,

  Ring nå 0800 071 1372

  eller bruk vårt Gratis verdivurdering.

   

   [honeypot informasjon]   Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

   Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

   Leie Timeshare i Wales

   Mange synes å leie en timeshare i Wales er et godt alternativ før du kjøper timeshare der. Å velge å leie en timeshare gir folk sjansen til å inspisere en eiendom de kan vurdere å kjøpe inn. Du vil finne mange av våre kunder som ønsker å selge sin timeshare i Wales, også velge å sette den opp til leie. Vi har mange eiere som velger å leie sin timeshare som de ikke klarer å bruke det, men ønsker å beholde det som en investering. For mer informasjon om timeshare utleie Klikk her.

   For mer informasjon om leie timeshare i Wales,

   Ring nå 0800 071 4674

   eller bruk vårt Leie Timeshare Forespørsel Form.


    [honeypot informasjon]


    Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

    Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

     

    Relaterte artikler

    Staycation - The Lockdown Holiday Alternative

    10 / 09 / 2020

    Staycation, Staycation, Staycation! - Begynn ferien hjemme Fortsatt har du ikke tatt ferien din etter låsing? Leter du etter sol, sjø, sand? Alt høres bra ut, men med den nåværende situasjonen og langvarig...


    Forrige side | Neste side