Kjøper Timeshare i Skottland

Som et gammelt skott sier å ha det, kommer "guid gear" i sma 'bouk' (gode ting kommer i små pakker). Og til tross for den lille størrelsen, har Skottland sikkert mange skatter i sitt kompakte område. Det er noe for enhver smak. For historien buff, sammenligner noen byer med Edinburgh og Glasgow; For de sultne, prøv haggis hvis du må, men ikke gå glipp av Aberdeen Angus biff eller røkt laks fra Dumfries & Galloway eller, for de tørste, venter de uberørte maltwhiskyene på Isle of Islay eller Oban.

Det er vill fjelllandskap på høylandet og nordøyene og kaldt, musserende hav vasking mot ytre hebrider. Wildlife observatører vil finne oter, eagles, hvaler og delfiner, mens hill walkers har nesten 300 Munros til bag. Det er turbulent historie og fascinerende slektsforskning, slott og landlige puber, kanopadling og caber-tossing, golf og fiske og allsidig god craic (livlig samtale).

Å kjøpe timeshare i Skottland kan betraktes som en investering i din tid på ferie eller i utlandet. Enten du er ute etter å kjøpe timeshare i Skottland for bruk som fritidsbolig eller på forretningsreiser, finner du et bredt utvalg av luksus hoteller og feriesteder å velge mellom, for eksempel: -

Timeshare Hoteller og feriesteder i Skottland

Å kjøpe en timeshare-videresalg i Skottland er enkel, trygg og sikker

Travel & Leisure Group overholder strengt lovgivning både i Storbritannia og europeiske myndigheter som dekker salg av videresalgstidsdeling, og vi er mangeårige medlemmer av RDO (Resort Development Organization) Og ARDA (American Resort Development Association) For din sjelefred.

Med priser fra £ 995 har det aldri vært en bedre tid å kjøpe en eiendom i Skottland og oppleve luksusen som timeshare har å tilby. Klikk her For mer informasjon om kjøp av timeshare.

 

For mer informasjon om kjøp av timeshare i Skottland,

Ring nå 0800 071 4674

eller bruk vårt Kjøper Timeshare Forespørsel Form.

 

  Ditt navn (påkrevd)

  E-post (påkrevd)

  Telefon (påkrevd)

  Resort

  Land

  Størrelse

  Uke / Måned / Poeng

  Eventuell annen informasjon

  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Selge Timeshare i Skottland

  Har du noen gang spurt deg selv "Hvordan selger jeg timeshare i Skottland?", Finner du det ikke kunne være enklere. Travel And Leisure Group har solgt timeshare i Skottland i mange år og har bygget et andre til et omdømme innen bransjen.

  Det er mange som ønsker å kjøpe timeshare i Skottland, og deres første stopp vil være en anerkjent timeshare megler som oss selv.

  Hvis du for øyeblikket eier en timeshare i Skottland og vurderer å selge den, så gjør Travel & leisure Group til din første og siste samtale. Vi kan registrere timeshare på bøkene våre helt gratis. For mer informasjon om salg av timeshare, Klikk her.

   

  For mer informasjon om salg av timeshare i Skottland,

  Ring nå 0800 071 1372

  eller bruk vårt Gratis verdivurdering.

   

   [honeypot informasjon]   Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

   Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

   Leie Timeshare i Skottland

   Mange synes å leie en timeshare i Skottland er et godt alternativ før du kjøper en timeshare der. Å velge å leie en timeshare gir folk muligheten til å inspisere en eiendom de kan vurdere å kjøpe inn. Du vil finne mange av våre kunder som ønsker å selge sin timeshare i Skottland, også velge å sette den ut til leie. Vi har mange eiere som velger å leie sin timeshare som de ikke klarer å bruke den, men ønsker å beholde den som en investering. For mer informasjon om timeshare utleie Klikk her.

   For mer informasjon om leie timeshare i Skottland,

   Ring nå 0800 071 4674

   eller bruk vårt Leie Timeshare Forespørsel Form.


    [honeypot informasjon]


    Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

    Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

     

    Relaterte artikler

    Isle of Arran: Velkommen til Picture Perfect Scotland

    07 / 05 / 2012

    Selv om man ofte tenkte på som et lite land, har Skottland en rekke forskjellige severdigheter og lyder å oppleve, fra historisk til kulturell, tradisjonell til moderne, naturlig til menneskeskapte, og hvert av landets fire hjørner gir noe helt annet enn de andre.


    Forrige side | Neste side