Bilde av Kenmore Club
Bilde av Kenmore Club
Bilde av Kenmore Club
Bilde av Kenmore Club
Bilde av Kenmore Club

Adresse: Kenmore Club, Kenmore By Aberfeldy, Perthshire, Perth og Kinross, PH15 2HH, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com/The-Kenmore-Club

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Kenmore Club


Kenmore Club er et RCI Gold Crown Resort som ligger i den historiske hagen til Taymouth Castle på bredden av Skottlands Loch Tay i Perthshire.

Kenmore Club kan betraktes som et paradis for utendørs entusiaster, og tilbyr et bredt spekter av sportsaktiviteter mens du får mest mulig ut av det omkringliggende skotske landskapet. Aktiviteter på stedet inkluderer grilling, fiske, puttinggreen, minigolf, piknikområde og tennis. Anlegget har også et oppvarmet innendørsbasseng og boblebad.

nærliggende timeshare Eierne her finner ytterligere fiskeplasser, 4x4 safari, sykkelstier, bowlinggrønn, kino, golfbane og putting green, fotturer, fjellklatring, jakt og rafting blant et bredt spekter av utendørsaktiviteter.

Alle som er interessert i å kjøpe timeshare Vil finne overnatting funnet på Kenmore Club kommer i en rekke av ett, to og tre soverom enheter med romslige oppholdsrom, bad og fullt utstyrt kjøkken. Gjester vil også finne at tre soverom og to soverom elite enheter også har en egen balkong. Alle enhetene på Kenmore Club tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert en DVD-spiller, iPod-dokkingstasjon, stereo og TV.

Overnattingsstedet på Kenmore Club tilbyr timeshare Eierens rom for å sove ekstra gjester ved bruk av sovesofaer. Ett soverom har en enkel sovesofa, mens to soverom har en dobbel sovesofa og en enkel sovesofa. To soverom elite enheter har en enkel sovesofa som gjør tre soverom enheter.

Kenmore Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Fiske, Handikappede, Innsjø, Klesvask, Lekeplass, Badstue, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Matbutikk (i nærheten), Ridning (3.0 miles), Medisinsk anlegg (6.0 miles), Restaurant (Nærliggende),
Flyplass
Edinburgh - (76 miles - 122 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøper Kenmore Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Kenmore Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Kenmore Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Kenmore Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Kenmore Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Kenmore Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Kenmore Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.