Bilde av Anfi Beach Club
Bilde av Anfi Beach Club
Bilde av Anfi Beach Club
Bilde av Anfi Beach Club
Bilde av Anfi Beach Club

Adresse: Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.anfi.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Anfi Beach Club


Den introduserte utviklingen av Anfi Del Mar feriestedet i Arguineguin, Anfi Beach Club, er en ekte timeshare-behandling. Den ligger midt i hjertet av alt et potensielt timeshare Eieren ønsker, inkludert en vakker strand på dørstokken, et bredt utvalg av barer og matsteder på stedet, anlagte hager og en fantastisk fjellutsikt. Velg å slappe av på en solseng på solterrassene ved en av de flere bassengene, eller delta i en eller flere av de ulike daglige aktivitetene - kanskje til og med stoppe av treningsstudioet eller skjønnhetssalongen for litt velvære!

Store, luksuriøse leiligheter holdes til en grundig standard av renslighet og stil, med enorme terrasser og balkonger som ligger bare noen skritt fra bassenget og stranden. Hvis du utforsker din stil, betaler du bare fem euro for en taxi til Puerto Rico, eller ta en rolig spasertur til den unike, hjerteformede Anfi-øya. Her kan du slappe av i stil eller til og med ta en båttur langs kysten av Gran Canaria. Reise og fritid Gruppe Kunne ikke vært mer fornøyd med å tilby for videresalg timeshare På Anfi Beach Club - en liten bit av himmelen i en uke hvert år.

Anfi Beach Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Enhetene, Full), Vaskeri (Enhetene), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnebasseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing
Nærliggende fasiliteter
Casino (12.0 miles), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag

Kjøper Anfi Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Anfi Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Anfi Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Anfi Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Anfi Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Anfi Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Anfi Beach Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.