Bilde av Cameron House Lodges
Bilde av Cameron House Lodges
Bilde av Cameron House Lodges
Bilde av Cameron House Lodges
Bilde av Cameron House Lodges

Adresse: Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.cameronhouse.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Cameron House Lodges


Cameron House Country Estate er en utrolige imponerende setting ved bredden av Loch Lomond. Det er en glitrende juvel i Skottlands krone. Gjester og timeshare både eiere kan forvente en vennlig atmosfære og kun det aller beste innen gjestfrihet fra dette storslåtte feriestedet, som har nok fasiliteter til å passe enhver type ferie. Nyt dekadent bespisning på feriestedets restaurant eller på noen av de omkringliggende spisestedene, og mens du er borte en kveld med full bruk av fritidssenterets fasiliteter, inkludert svømmebasseng med boblebad, damprom, badstue og 18-hulls golfbane. Barn blir også tatt godt vare på med sitt eget basseng, et spillområde og filmunderholdning om kvelden. En mil mot nord finner du også The Carrick, Hvor du kan teste golfkunnskapene dine på enten hovedretten eller det risikofylte, ni-hulls Wee Demon-kurset.

Enten det er å bestille deg et bord på en restaurant eller anbefale lokale attraksjoner for enhver smak, er ingenting for mye trøbbel for de ansatte her, som mener at tjenesten med personlig touch er av største betydning. Hvis du leter etter en pittoresk skotsk ferie og en flott introduksjon til Loch Lomond, se ikke lenger. Reise og fritid Gruppe forventer timeshare feriesteder for å være av høyeste kaliber, og Cameron House Country Estate oppfyller alle standarder.

Cameron House Lodges Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Båtliv, Barnevakt, Barn s Basseng, Treningsutstyr, Fiske, Spillerom, Golf, Helseklubb, Innsjø, Klesvask, Restaurant, Badstue, Squash, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Tennis, Vannski, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Kasino (20.0 miles), slalåm (56.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Ridning (3.0 miles), medisinske fasiliteter (2.0 miles), Skiskole (56.0 miles),
Flyplass
Glasgow - (20 miles - 32 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøp av Cameron House Lodges timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Cameron House Lodges før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Cameron House Lodges, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Cameron House Lodges

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Cameron House Lodges eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Cameron House Lodges.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Cameron House Lodges kan være trygt med vissheten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.