Bilde av Melfort Village
Bilde av Melfort Village
Bilde av Melfort Village
Bilde av Melfort Village
Bilde av Melfort Village

Adresse: Melfort, Kilmelford ved Oban, Argyll, Skottland, PA34 4XD
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.melfortvillage.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Melfort Village


La deg bli transportert til noen av de flotteste skotske kystlandskapene med timeshare på Melfort Village i vakre Argyll, Skottland. Dette Gold Crown RCI-feriestedet kommer i en klynge av steinhytter bygget på 1800-tallet, bare et steinkast fra bredden eller Loch Melfort, og har fullt utstyrte våningshuskjøkken. Hvis du besøker om vinteren, vil du også kunne dra nytte av å bygge en koselig peis i hytta og snuggle opp på sofaen for en varm, sjeloppdagende kveld ved flammene. Hyttene er ordnet i to grupper: en ligger i den indre landsbyen, og den andre danner en halvmåne i de gamle murene i den gamle eiendommen.

Våkn opp hver morgen til en overflod av frisk landsluft og nyt utsikten fra din private uteplass som vender mot de immaculately anlagte hagene. Ta en dukkert i det fullstendige innendørsbassenget eller ta en avslappende spa-behandling, men ikke glem å bestille på forhånd! Nyt kveldsmåltider i restauranten Shower of Herring, eller bruk bare kjøkkenutstyret ditt til et solid hjemmelaget måltid. Lokale fasiliteter inkluderer ridning, båtturer, fiske og sight-seeing-og severdighetene er absolutt fantastisk! For hjemmelaget timeshare, Reise og fritid Gruppe anbefaler vurderer Melfort Village.

Melfort Village Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Peis - Enhet (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene),
Resort Fasiliteter
Biljard- eller biljardbord, Badstue, Innendørs svømmebasseng, Treningsstudio, Spa, Spa: Ansiktsbehandlinger, Spikeromvisning, Massasje, Kroppsbehandlinger, Gavebutikker eller aviskiosk, Terrasse - Svømmebasseng - Totalt antall bassenger: 1, Resepsjonstjenester / tjenester , Vaskeri / tørrens, Vaskeri / tørrens, Vaskeritjenester, Forretningssenter, Internett-tilgang i fellesområder (avgifter kan forekomme): Trådløst internett, Språk som snakkes på stedet: Engelsk
Nærliggende fasiliteter
Sportsbaner / begrunnelse (i nærheten), minibank / banktjenester (16.0 mi), Bilutleie (16.0 mi), Medisinsk anlegg (16.0 mi), Postkontor (2.0 mi), Valutaveksling
Flyplass
Glasgow eller Edinburgh - 160km eller 210km
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Melfort Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Melfort Village før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Melfort Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Melfort Village

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Melfort Village eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Melfort Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Melfort Village kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.