Bilde av Heritage Resorts - Club Playa Real
Bilde av Heritage Resorts - Club Playa Real
Bilde av Heritage Resorts - Club Playa Real
Bilde av Heritage Resorts - Club Playa Real
Bilde av Heritage Resorts - Club Playa Real

Adresse: Urbanizacion Marbesa, Urbanización Marbesa, Av. Cuesta Correa, s / n, 29604, Marbella, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.heritageresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Heritage Resorts Club Playa Real


Fred, ro og en fantastisk beliggenhet ved stranden: timeshare med Club Playa Real i Marbella, Spania, gir deg alt dette og mer. Dette fantastiske feriestedet har blitt bygd rundt pittoreske hager som gir ferierende en sjanse til å slappe av i skyggen, og disse hagene har også et stort utendørsbasseng med egen bassengbar, noe som gir deg mange muligheter til å sole seg i solskinnet. Overnatting består av leiligheter med 1, 2 og 3 soverom med aircondition, alle med egen møblert balkong eller terrasse. Håndklær er også tilgjengelig, som sikkert vil bidra til å holde bagasjen din nede når du flyr!

Når det gjelder underholdning, er det mye å tilby. Ukentlige kveldsunderholdningsprogrammer består av blant annet karaoke og flamenco, med mye publikumsdeltakelse, så sørg for at stemmen din er oppvarmet! Hvis du har noen in-resort behov, inkludert romservice, vil klubbhuset mottak være mer enn villig til å hjelpe. Og hvis du ønsker å reise utenom feriestedet, anbefales det å leie bil for å komme til slike fantastiske områder som Marbella sentrum, millionaires marinaen i Puerto Banus og mange flere. For en ideell beliggenhet for sol, sjø og sand, Reise og fritid Gruppe gaver timeshare med Club Playa Real.

Heritage Resorts - Club Playa Real Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Treningsutstyr, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs / Utendørs), Boblebad / Boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (1.0 miles), Casino (12.0 miles), Golf (2.0 miles), Matbutikk (Nærliggende), Medisinsk anlegg (3.0 miles), Dykking (1.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vannski (1.0 miles) Vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Malaga - (28 miles - 45 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøpe Heritage Resorts - Club Playa Real timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Heritage Resorts - Club Playa Real før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Heritage Resorts - Club Playa Real hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Heritage Resorts - Club Playa Real

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Heritage Resorts - Club Playa Real eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Heritage Resorts - Club Playa Real.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruk av Heritage Resorts - Club Playa Real kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.