Bilde av The Kenmore Club
Bilde av The Kenmore Club
Bilde av The Kenmore Club
Bilde av The Kenmore Club
Bilde av The Kenmore Club

Adresse: Kenmore Club, Kenmore By Aberfeldy, Perthshire, Perth og Kinross, PH15 2HH, England
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: https://www.kenmoreclub.com/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Kenmore Club


Kenmore Club er et RCI Gold Crown Resort som ligger i den historiske hagen til Taymouth Castle på bredden av Skottland Loch Tay i Perthshire.

Kenmore Club kan betraktes som et paradis for friluftsentusiaster som tilbyr et bredt spekter av sportsaktiviteter samtidig som du får mest mulig ut av det omkringliggende skotske landskapet. Aktiviteter på stedet inkluderer grilling, fiske, en puttinggreen, minigolf, piknikområde og tennis. Feriestedet har også et oppvarmet innendørsbasseng og boblebad.

I nærheten vil eiere her finne flere fiskeplasser, 4x4-safari, sykkelstier, en bowlingbane, kino, golfbane og puttinggreen, fotturer, fjellklatring, jakt og elverafting blant et bredt spekter av utendørsaktiviteter.

Alle som er interessert i å kjøpe timeshare Vil finne overnatting funnet på Kenmore Club kommer i en rekke av ett, to og tre soverom enheter med romslige oppholdsrom, bad og fullt utstyrt kjøkken. Gjester vil også finne at tre soverom og to soverom elite enheter også har en egen balkong. Alle enhetene på Kenmore Club tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert en DVD-spiller, iPod-dokkingstasjon, stereo og TV.

Innkvarteringen på Kenmore Club tilbyr timeshare-eiers rom for å sove ekstra gjester ved bruk av sovesofaer. Ettromsenheter har en sovesofa for XNUMX person, mens enheter med XNUMX soverom har en dobbel sovesofa og en enkel sovesofa. To-roms elite-enheter har en enkel sovesofa, og det samme gjør tre-roms enheter.

Kenmore Club-fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Noen Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Båtliv, Fiske, Handikappede, Innsjø, Klesvask, Lekeplass, Badstue, Snackbar, Svømmebasseng (Innendørs), Telefon, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Matbutikk (i nærheten), Ridning (3.0 miles), Medisinsk anlegg (6.0 miles), Restaurant (Nærliggende),
Flyplass
Edinburgh - (76 miles - 122 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag Søndag

Kjøpe The Kenmore Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Kenmore Club før du kjøper

Selvfølgelig vil vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Kenmore Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet ettersom det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en annen til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Salg og videresalg på The Kenmore Club

Travel & Leisure Group har også spesialisert seg på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge eiendommen til Kenmore Club. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss nettannonsering i forsøk på å selge timeshare med The Kenmore Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare å bruke The Kenmore Club kan være trygge i vissheten om at de er i trygge hender med penger satt inn på en trustkonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.