Bilde av Victoria Court 1 & 2
Bilde av Victoria Court 1 & 2
Bilde av Victoria Court 1 & 2
Bilde av Victoria Court 1 & 2
Bilde av Victoria Court 1 & 2

Adresse: Club 13, Victoria Court 1 ,, 38650 Los Cristianos, Arona, Tenerife, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Victoria Court I & II


En rask flukt til Victoria Court I og II i Tenerife, Spania, er akkurat hva legen ordner akkurat for de øyeblikkene når svarte himmelen bare ser ut til å ligge og dvele over hodet ditt. Et opphold i noen av de sytti solfylte timeshare Leiligheter er sikker på å oppmuntre deg.

I hjertet av boligen er det store, oppvarmede bassenger og en solterrasse, omgitt av en subtropisk hage. Atmosfæren visner deg øyeblikkelig inn i paradiset. Promenaden, stranden og havnen ligger i nærheten, og gir deg mange muligheter til å slappe av og slappe av. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere spesielt anbefale de herlige glede cruiseene for hval og dolphin watching. Alternativt kan du hoppe på fergen og utforske nærliggende Gomera og andre Kanariøyene.

Når du kommer tilbake, finn glede i komforten til en og to roms ferie utleie på Victoria Court I og II. Hver er romslig og ren og er utstyrt for å møte alle dine behov. Fasiliteter som er felles for alle rom er fullt utstyrt kjøkken med en frokostbar, sittegruppe med sovesofa, satellitt-TV, musikkanlegg og DVD-spiller, generøs garderobe og lagringsplass, bad med badekar og dusj og hårføner og møblert balkong.

Kjøper Victoria Court 1 & 2 timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Victoria Court 1 & 2 før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Victoria Court 1 & 2, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Victoria Court 1 & 2

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Victoria Court 1 & 2 eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Victoria Court 1 & 2.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Victoria Court 1 & 2 kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.