Bilde av The Royalty Gold Club
Bilde av The Royalty Gold Club
Bilde av The Royalty Gold Club
Bilde av The Royalty Gold Club
Bilde av The Royalty Gold Club
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: royalresorts.com.au

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Royalty Gold Club


På grunn av sin familievennlige tilnærming til gjestfrihet tilbyr Royal Resorts medlemmer av Royalty Gold Club et utvalg av ett og to roms leiligheter på sitt utvalg av alpinanlegg i India, Indonesia, Thailand, Hellas, Tyskland, Vietnam, Isles of Seilly, London og Frankrike. Klubbmedlemmer vil finne leilighetene på disse luksuriøse feriestedene inkluderer en stue, kjøkken, hovedsoverom, andre soverom, to bad, en balkong og er passende dimensjonert for å innkvartere opptil seks personer. Leilighetene på Royal Resorts er smakfullt innredet i moderne mote og inkluderer en rekke høy standard fasiliteter. Leilighetene har også fullt utstyrt kjøkken og spisestue.

Enhver som er interessert i å kjøpe The Royalty Gold Club-poeng, vil være glad for å høre Royalty Resorts tilbyr "medlemmer bare tilgang" på sitt utvalg av alpinanlegg, inkludert RCIs Gold Crown-klassifiserte Royal Jimbaran resort i Bali, Indonesia. En annen fordel med medlemskapet med Royalty Gold Club er at den tilbys på en Fraksjonert eierskap basis. Alt i alt betyr det at medlemmene kan nyte luksusferier på noen av verdens beste feriedestinasjoner til en brøkdel av prisen i forhold til å bo på skianlegg av denne kaliber på nattlig basis.

Reise og fritid Gruppe tro Fraksjonert eierskap Bruk av Royalty Gold Club-medlemskapet gjør det til et godt valg, da det ikke bare gir medlemmer tilgang til et utvalg av 12-feriesteder over hele verden, med et utvalg av over 600 luksuriøse leiligheter å velge mellom. Medlemmene har også den ekstra fordelen av å kunne bytte med globale partnere som RCI som gir dem tilgang til over 4000-feriesteder over hele verden.

Kjøper Royalty Gold Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Royalty Gold Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Royalty Gold Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på The Royalty Gold Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Royalty Gold Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Royalty Gold Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Royalty Gold Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.