Bilde av The Crown Villas at LHVC Resort
Bilde av The Crown Villas at LHVC Resort
Bilde av The Crown Villas at LHVC Resort
Bilde av The Crown Villas at LHVC Resort
Bilde av The Crown Villas at LHVC Resort

Adresse: Playa Cofresi # 1, Puerto Plata, Den dominikanske republikk,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.lifestyleholidaysvc.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på The Crown Villas på LHVC Resort? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Lev din beste versjon av den avslappede karibiske livsstilen på Crown Villas på Lifestyle Holidays Vacation Club. Omgitt av nydelige åser og sjøklipp i Puerto Plata, Den dominikanske republikk, kan gjestene nyte all komfort og luksus i hver av de femstjerners timeshare Villaer her. Hvilken av de nitti overnattingene du ringer hjem, er du garantert en fin ferie. Et klassisk spansk Middelhavsdesign gjennomtrer hver enhet, men hver og en presenterer en unik karakter gjennom sin individuelle design og innredning som Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker. Denne herlige arkitekturen gjøres ytterligere sjarmerende av de stilige røde tønneflisene, stucco-buene og steinsøylene.

I tillegg har alle villaene skyggelagte terrasser med utsikt over sjarmerende hager som blomstrer med fargerik tropisk løvverk. Hver enhet er ytterligere forbedret med et privat svømmebasseng med fri form, air-condition og takvifte, kabel-TV, telefon, komplett kjøkken, stue, flere suiter og bad, samt personlig rengjøring. Dessuten legger rotting, kurv og bambusmøbler mer karibisk flair til disse herlige rommene. I tillegg er populære attraksjoner nær Crown Villas på Lifestyle Holidays Vacation Club, inkludert Altos de Chavon Village, Arkeologisk museum, Kunstgalleri på altos de Chavon og Designskolen Altos de Chavon.

The Crown Villas på LHVC Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Fullt utstyrt med aircondition, velutstyrt kjøkken, lager kjøleskap med internasjonal alkohol, vin, øl, brus og frukt, spisestue og oppholdsrom, king size-senger med eget bad, kabel-TV, DVD og CD-spiller, telefon; WiFi, privat basseng
Resort Fasiliteter
12-restauranter, 14-barer, 12-bassenger, 7-strender, 2-nattklubber, 2-underholdningssentre, 2-treningsstudioer, ulike shoppingområder, synagoge, frisører, vaskeri, bilutleie, barnevakt, medisinsk klinikk og apotek. Dykking (utstyr tilgjengelig), ikke-motorisert vannsport, tilgang til treningssenter og helsestudio, aqua-aerobic, strand og bassengvolleyball, basketball, yoga, danselekturer, boogie boarding, tennis, dagsaktivitetsprogram. Nattunderholdningsprogram. Kids club og kids art club (åpent daglig fra 9.00 am - 12.00 middag og 2.00 pm til 5.00 pm) alder 4 - 12 år. Tenåringer aktiviteter, lekeplass og mini-disco.
Nærliggende fasiliteter
Ridning, dykking, dykking, snorkling, sykling, kajakkpadling, jungelutflukter, ATV-utflukter, Fossutflukt, vindsurfing, golf, bananbåtturer, katamaran turer, Paradise Island, para-seiling, rumfabrik turer, monstertrucker, glidelås Ta en økologisk tur til Gri Gri Lagoon. Kjør en taubane opp i fjellet. Reserve en dag for rafting, Ocean World (opp til 12 gratis billetter).
Flyplass
Puerto Plata International - 19 miles / 30 km
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper The Crown Villas på LHVC Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Crown Villas på LHVC Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Crown Villas på LHVC Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på The Crown Villas på LHVC Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Crown Villas på LHVC Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Crown Villas på LHVC Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Crown Villas på LHVC Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.