Bilde av Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon
Bilde av Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon
Bilde av Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon
Bilde av Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon
Bilde av Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon

Adresse: 4550 S. Grand Canyon Drive, Las Vegas, NV, 89147, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.dailymanagementresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på The Cliffs at Peace Canyon


Varm, elegant og trøstende, Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon er motsetningen til glamouren og glansen i Las Vegas, Nevada. Det er det perfekte tilfluktsstedet for å balansere hype og energi i den beryktede Las Vegas Strip. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere elsker det fredelige ett- og to-roms timeshare Suiter som viser et senter for foryngelse etter en begivenhetsrik dag. Stort og lyst, hver imponerer med en konge og dronning seng med en dronning sovesofa, air condition og takvifte, privat stue med TV, DVD-spiller og keramiske fliser, spisestue og komplett kjøkken, fullt bad med dusjkabinett Og oval hagebadekar, møblert uteplass og Wi-Fi.

Feriebyen Klippene på Peace Canyon gir deg også en avslappende avslappende atmosfære med et oppvarmet utendørsbasseng med boblebad og lenestoler, peis og underholdning, piknikområde med fire grillgriller, trenings- og datasentre og salgsautomater. En gratis pendelbuss tilbys også gjester der du kan besøke de mange fargerike stedene i byen eller oppdage ørkenen og oppleve kajakkpadling på Lake Mead, fotturer på Red Rock Canyon og Fire of Fire eller se Hoover Dam på en dagstur .

Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Enhetene), Kjøkken (Enhet, Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / tørketrommel
Resort Fasiliteter
Treningsutstyr, peis, funksjonshemmede enhet, svømmebasseng, boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (2.0 miles), Båtliv (25.0 miles), Casino (3.0 miles), Langrenn (35.0 miles), Downhill Skiing (35.0 miles), Fiske (25.0 miles), Golf (1.0 miles), Supermarked 1.0 miles), Lekeplass (3.0 miles), Lekeplass (5.0 miles), Racketball (25.0 miles), Lekeplass (3.0 miles), Ridning (2.0 miles), Lake (2.0 miles) Restaurant (1.0 miles), Shoppingområde (1.0 miles), Skiskole (1.0 miles), Squash (35.0 miles), Tennis (1.0 miles), Vannski (3.0 miles), Windsurfing (25.0 miles)
Flyplass
McCarran internasjonale flyplass - (15 miles - 24 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag, lørdag

Kjøpe Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Village Village Cliffs at Peace Canyon før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon-eiendommen. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruker Vacation Village The Cliffs at Peace Canyon kan være trygge på grunn av at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.