Bilde av The Holiday Club
Bilde av The Holiday Club
Bilde av The Holiday Club
Bilde av The Holiday Club
Bilde av The Holiday Club
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.theholidayclub.co.za

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på The Holiday Club


The Holiday Club, til salgs gjennom Reise og fritid Gruppe, har over 160 alpinanlegg i sør Afrika med over 4,000 alpinanlegg internasjonalt. Med deres unike timeshare punktsystem medlemmer kan nyte flere helligdager, fra korte pauser, til uker om gangen med hele året rundt tilgang i en rekke enhedsstørrelser. Poengene gjelder for 3 år, og medlemmene kan låne dobbelt så mange poeng som de eier. Hvis du ønsker det, kan du kjøpe flere poeng til enhver tid for å legge til poengporteføljen din, og det er en hvilken som helst poengvaluta for booking fleksibilitet som kan brukes til familie og venner.

Fordelene ved medlemskap inkluderer å benytte seg av Hotel Hunter hvilke medlemmer som automatisk er tilknyttet. Dette vil bidra til å spare tid og krefter på jakt etter de beste hotelltilbudene uten ekstra kostnad. Lifestyle Center er eksklusivt for medlemmer og tilbyr en rekke hjelpelinjer, varer og tjenester til forhandlede priser. Behandlinger booket gjennom Body Bliss ved hjelp av poeng (eller kontanter hvis du ønsker) er tilgjengelig på utvalgte feriesteder til rabatterte priser. Rabatt Bilutleie og Merchandise er også tilgjengelig for medlemmer.

The Holiday Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Varierer
Resort Fasiliteter
Varierer
Nærliggende fasiliteter
Varierer
Flyplass
Varierer
Sjekk inn / ut
Varierer

Kjøper Holiday Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei The Holiday Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med The Holiday Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på The Holiday Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge The Holiday Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med The Holiday Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av The Holiday Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.