Bilde av Puerto Anfi
Bilde av Puerto Anfi
Bilde av Puerto Anfi
Bilde av Puerto Anfi
Bilde av Puerto Anfi

Adresse: Barranco de la Verga, Arguineguin, Gran Canaria, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.anfi.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Puerto Anfi


Ligger på den sørvestlige kysten av Gran Canaria På Kanariøyene, Reise og fritid Gruppe Er glad for å presentere Club Puerto Anfi, som har en fantastisk utsikt over Anfis hjerteformede øy, marina og sjø. Dette timeshare Resort tilbyr et bredt spekter av sports-, spill- og fritidsfasiliteter for å holde hele familien underholdt.

På grunn av sin nærhet til marinaen kan du også finne et bredt utvalg av lokale vannaktiviteter som en dagstur på en yacht, fisketurer for hele familien, en dolphin spotting cruise og dykking på dørstokken.

Club Puerto Anfi tilbyr en rekke aktiviteter og underholdning som Maroa Club de Mar strandklubb som ligger på havnen eller i rekkevidde av barer og restauranter som ligger i hovedbygningen Anfi Plaza. I nærheten finner du fiskeværet Arguineguin, hjem til flere barer og restauranter populært blant turister og lokalbefolkningen, med mange restauranter som spesialiserer seg på fersk fisk fanget samme dag.

Byen Arguineguin tilbyr også gode transportforbindelser med ferge til nærliggende Puerto Rico de Gran Canaria og Puerto de Mogan. Det er også en offentlig busstjeneste på vei til andre byer på øya, så du vil alltid finne mye å gjøre når du besøker din timeshare.

Leilighetene tilbyr en romslig balkong som fanger morgensolen med flott utsikt mot havet, og leilighetene selv leveres med 1, 2 eller 3 soverom som tilbyr alle fasiliteter du kan forvente fra et femstjerners feriested.

Puerto Anfi Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Alle Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full), Vaskeri (Alle Enheter), Heis (Alle Enheter), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel (Alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Båtliv, Barnebasseng, Dagligvarebutikk, Frisør, Helseklubb, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Dykking, Kjøpesenter, Snackbar, Svømmebasseng, Vannski, Vindsurfing
Nærliggende fasiliteter
Casino (12.0 miles), Barnepass (Nærliggende), Golf (7.0 miles), Ridning (11.0 miles), Medisinsk anlegg (2.0 miles), Squash (3.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (29 miles - 46 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, mandag

Kjøper Puerto Anfi timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Puerto Anfi før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Puerto Anfi, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Puerto Anfi

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Puerto Anfi eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Puerto Anfi.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruker Puerto Anfi kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.