Bilde av Palm Beach Club
Bilde av Palm Beach Club
Bilde av Palm Beach Club
Bilde av Palm Beach Club
Bilde av Palm Beach Club

Adresse: Palm Beach Club, Avenida V Centenario, Playa de las Américas, 38660, Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.silverpointhotelsandresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Palm Beach Club


Plassert over Playa de las Americas på øya Tenerife, Spania, vil du finne den populære timeshare resort Palm Beach Club. Finn deg helt bortskjemt med tre hundre og seksti grader panoramautsikt over den åpne azurblå himmelen og glitrende havet like utenfor sandstrendene. Dette feriestedet kunne ikke være bedre plassert for stranden, som er mindre enn et steinkast unna, og også for fantastisk shopping og stilig natteliv. Du har full tilgang til alle feriestedets fasiliteter og fasiliteter, inkludert bassenger, barer og restauranter. Hvis du ønsker å velge selvbetjent innkvartering, finner du leiligheten kjøkkenet fullt utstyrt med alt du trenger for å vise dine ferdigheter og skape de perfekte ferierengjørene å nyte mens du ser solnedgangen fra balkongen eller terrassen.

Reise og fritid Gruppe anbefaler på det sterkeste å utforske muligheten for å eie timeshare på Palm Beach Club. Ingen andre feriested vil tilby denne graden av nærhet til spenningen av Tenerife, og alt det er å se og gjøre reef dykking eller snorkling, ta inn noen runder golf, eller tilbringe dagen lounging på en solstol på Playa de las Americas stranden. Uansett hva du velger, kan du ikke gå galt.

Palm Beach Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle enheter, Delvis / Full),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnevakt, Barnas basseng, Treningsutstyr, Spillerom, Dagligvarebutikk, Klesvask, Heis, Live Entertainment, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Telefon, Boblebad /
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Kasino (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Medisinsk teknisk utstyr (Nærliggende), Vannski (Nærliggende), Vindsurfing ),
Flyplass
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Sjekk inn / ut
Fredag, tirsdag

Kjøper Palm Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Palm Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Palm Beach Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Palm Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Palm Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Palm Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Palm Beach Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.