Bilde av Pearly Gray Ocean Club
Bilde av Pearly Gray Ocean Club
Bilde av Pearly Gray Ocean Club
Bilde av Pearly Gray Ocean Club
Bilde av Pearly Gray Ocean Club

Adresse: Perla Gris, Urbanizacion Callao Salvaje, Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.pearlygrey.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Pearly Gray Ocean Club


Et øyparadis venter deg i denne havnen med fantastisk skjønnhet i Tenerife, Spania: Pearly Gray Ocean Club er en timeshare resort som ingen andre. Hvile og avslapning er innen rekkevidde så snart du sjekker inn - suge opp solen på terrassen ved det skimrende bassenget mens du er i timevis og lytter til lyden av havbølgene, som krasjer mot klippene under. Feriestedet tilbyr noe spesielt og unikt for hver gjest, og har mange forskjellige fasiliteter og aktiviteter for å holde deg bebodd, fra en fantastisk beliggenhet nær livlige Tenerife-byer, men langt nok unna at fred og ro vil ikke bli plaget til treningssenter og Jazzy Salon hvor du vil finne massasje og skjønnhetsbehandlinger. Ta lokalbussen for en enkel dagstur til Playa de las Americas eller Los Gigantes-her finner du vakre strender, gode shoppingmuligheter og fantastisk mat.

Hvis du er noen som ser frem til fantastisk innkvartering med utsikt ut mot havet, blir du ikke skuffet. Et rom som vender mot havet vil forsiktig lulle deg til å sove hver natt, etter å ha sett solnedgangen fra din egen private balkong. Reise og fritid Gruppe mener at timeshare på Pearly Gray Ocean Club er en investering verdt å vurdere.

Pearly Gray Ocean Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Noen Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Treningsutstyr, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Liveunderholdning, Lekeplass, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebasseng, Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Strand (6.0 miles), Båtliv (6.0 miles), Casino (9.0 miles), Fiske (6.0 miles), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (12.0 miles) Dykking (i nærheten), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vannski (6.0 miles), Windsurfing (6.0 miles),
Flyplass
Reina Sofia - (17 miles - 27 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) Fredag, mandag, tirsdag

Kjøper Pearly Gray Ocean Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pearly Gray Ocean Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pearly Gray Ocean Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pearly Gray Ocean Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pearly Gray Ocean Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pearly Gray Ocean Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Pearly Grey Ocean Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.