Bilde av Le Barchesse Di Villa Corner
Bilde av Le Barchesse Di Villa Corner
Bilde av Le Barchesse Di Villa Corner
Bilde av Le Barchesse Di Villa Corner
Bilde av Le Barchesse Di Villa Corner

Adresse: Via C. Cavasagra 10, Cavasagra di Vedelago, (TV), ITALIA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.trevisotour.org/

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Le Barchesse Di Villa Corner


Dette 16-tallet Villa Corner timeshare og den omkringliggende parken ligger i hjertet av Veneto-regionen, bare 35km fra Venezia og 8km fra Castelfranco Veneto.

Rommene har studio, 1 og 2 soverom med enten delvis kjøkken eller kjøkkenkrok. Smakfullt innredede leiligheter omgitt av en stor hage kommer fra den gamle ombygde bygningen, kjent som Barchesse.

Boligen er en ideell base for å utforske byen og utforske omgivelsene, selv om en bil er sterkt anbefalt. Det er også det perfekte stedet for de som ønsker å slappe av og gir.

Kjøper Le Barchesse Di Villa Corner timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Le Barchesse Di Villa Corner før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Le Barchesse Di Villa Corner, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Le Barchesse Di Villa Corner

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på å selge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Le Barchesse Di Villa Corner eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Le Barchesse Di Villa Corner.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Le Barchesse Di Villa Corner kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.