Bilde av Laguna Golf & Country Club
Bilde av Laguna Golf & Country Club
Bilde av Laguna Golf & Country Club
Bilde av Laguna Golf & Country Club
Bilde av Laguna Golf & Country Club

Adresse: Amarilla Golf & Country Club, San Miguel de Abona, Tenerife, 38620,
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Laguna Golf and Country Club


Laguna Golf and Country Club er ikke fremmed for ørene til golfentusiaster rundt om i verden. Masters og World Classic 18-hulls mesterskapsbaner kroner grunnlaget for denne premiere country club i Singapore. Master Course presenterer over syv tusen meter av Championship Tees med 72 par og 740 og 144 kurs og skråning rangeringer.

Men mer enn førsteklasses kurs, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere finner det er mer til Laguna Golf and Country Club som gleder folk som søker de fineste tingene i livet. Denne innkvarteringen har også et klubbhus i resort-stil, treningsstudio, tennisbaner og over to hundre luksuriøse rom og villaer. Disse overbevisende enhetene har glass i full lengde som har utsikt over golfbanene i mesterskapet, sammen med overdådig design, innredning og fasiliteter som vil tilfredsstille selv den mest kresne timeshare Eieren.

I tillegg opplever gjestene uovertruffen gjestfrihet på VIP Private Dining Room. Den Kongelige Behandlings Spa er også passende, med helbredende og beroligende behandlinger gjort i hemmelige hager for maksimal avslapning og komfort. Et stilig utvalg av spisemuligheter gir deg flere besøkende, som serverer mat og drikke uten sidestykke i øst. En stor balsal og foajé og eksklusiv medlems sone er også på stedet for å fullt ut nyte gjestene.

Kjøper Laguna Golf & Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Laguna Golf & Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Laguna Golf & Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Laguna Golf & Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Laguna Golf & Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Laguna Golf & Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Laguna Golf & Country Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.