Bilde av CTM på Club Vista Serena
Bilde av CTM på Club Vista Serena
Bilde av CTM på Club Vista Serena
Bilde av CTM på Club Vista Serena
Bilde av CTM på Club Vista Serena

Adresse: Calle Capricornio Numero 2, Campo Internacional
Maspalomas, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Vista Serena


Uansett hvilken tid på året du velger å besøke Club Vista Serena, kan du være sikker på en god tid. Svømmebassenget er oppvarmet for å sikre at du kan ta en forfriskende dukkert, selv om vinteren er høy, så det er nå ingen grunn til ikke å unnslippe de triste regnfulle dagene i Storbritannias mørkeste måneder. Las Palmas er det beste eksempelet på Spania, et vakkert feriested som ligger på Gran Canaria i det utrolige Kanariøyene utenfor Afrika.

De timeshare Leilighetene i dette feriestedet er noe spesielt, malt vakkert for å gi deg en annen opplevelse til det vanlige, intense hotellet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker at folk kommer tilbake år etter år, noe som betyr at du kan se de samme vennlige ansikter hver gang du kommer tilbake. På Club Vista Serena vil du kunne få mest mulig ut av ferien, nyte tid med venner og kjære, se severdighetene på øya og hengi seg til en del deilig spansk mat og drikke, alle elementene som går sammen for å skape det fantastiske oppleve deg fortjener. Din ferie er verdifull og ikke å være bortkastet!

CTM på Club Vista Serena Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (alle enheter), kjøkken (alle enheter, delvis), mikrobølgeovn (alle enheter), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnas basseng, Supermarked, Klesvask, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (2.0 miles), Båtliv (2.0 miles), Casino (3.0 miles), Fiske (2.0 miles), Golf (1.0 miles), Helseklubb (1.0 miles), Ridning (2.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles) , Medisinsk fasiliteter (Nærliggende), Shoppingområde (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (1.0 miles), Vannski (2.0 miles), Windsurfing (1.0 miles)
Flyplass
Las Palmas - (17 miles - 27 km)
Sjekk inn / ut
Lørdag, søndag, mandag, onsdag

Kjøper CTM på Club Vista Serena timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei CTM på Club Vista Serena før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med CTM på Club Vista Serena, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på CTM på Club Vista Serena

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge CTM på Club Vista Serena eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med CTM på Club Vista Serena.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av CTM på Club Vista Serena kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.