Bilde av Club Los Pinares
Bilde av Club Los Pinares
Bilde av Club Los Pinares
Bilde av Club Los Pinares
Bilde av Club Los Pinares

Adresse: Club Los Pinares, Carretera de Cádiz Kilómetro 196.5, Mijas-Costa, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.resort-solutions.co.uk

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club Los Pinares


Club Los Pinares-tidligere kjent som Club Algaida-gir skjønnhet, ro og ekte avslapning. Denne fantastiske timeshare Feriested på Costa del Sol, Spania, Ligger på strandpromenaden hvor luksuriøse gylne senger venter på deg. Du vil finne det vanskelig å forlate freden på eiendommen, for ikke å nevne de ypperlige fasilitetene som tilbys: tre svømmebassenger-ett med egen terrasse ved bassenget og en spesielt for barn-en restaurant og bar på stedet, sammen med basseng Og tennis fasiliteter. Leilighetene har romslige balkonger og flott utsikt over Middelhavet med fjellutsikt.

Hvis du er en utforsker, anbefales en bil å sette pris på nærliggende attraksjoner. Rund lokalområdet for å suge opp noen av den kulturrike spanske livsstilen, inkludert den bortgjemte og pittoreske havnen i Puerto Cabopino. Los Alcornocales naturpark tilbyr guidede turer med sin majestetiske setting, eller reiser til Bil-Bil slott i Benalmadena for prakt og tradisjon. Reise og fritid Gruppe Er stolt av å presentere timeshare For videresalg på den flotte Club Los Pinares resort, som er spesialbygd for sine medlemmer å ha en ideell base for å utforske, eller for å bare unngå ferien i fantastisk komfort og luksus.

Club Los Pinares Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Air Conditioning (Alle Enheter), Gulvteppe (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Full),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnebasseng, Heis, Restaurant, Svømmebasseng, Telefon, Tennis,
Nærliggende fasiliteter
Strand, Nærliggende, Båtliv, Casino (11.0 miles), Fiske (Nærliggende), Golf (3.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (6.0 miles) Medisinsk utstyr (Nærliggende), Kjøpesenter (Nærliggende),
Flyplass
Malaga - (24 miles - 38 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag, søndag

Kjøp Club Los Pinares timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club Los Pinares før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club Los Pinares, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Club Los Pinares

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club Los Pinares eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club Los Pinares.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club Los Pinares kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.