Bilde av Peninsula Beach Resort
Bilde av Peninsula Beach Resort
Bilde av Peninsula Beach Resort
Bilde av Peninsula Beach Resort
Bilde av Peninsula Beach Resort

Adresse: Jalan Pratama, Tanjung Benoa, Bali,
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.peninsulabeachresort.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Peninsula Beach Resort


Bali er høyden av luksus, med de som er i ferd med å flykte til øya, får alle sjansen til å få et sted med sol, sjø, surf og spiritualisme. Det er til Bali at Liz Gilbert gikk og fant det samme Kjærlighet etter å ha tatt tid til Spis og Be, og årsakene til hennes valg blir tydelige så snart du går av flyet. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker hvor vennlige og avslappede alle i Bali er, fra turister til taxi sjåfører. EN timeshare her vil alltid være en god investering da området går fra styrke til styrke, og er fortsatt et populært reisemål for reisende, uansett hva som skjer i resten av Indonesia.

Peninsula Beach Resort er en favoritt av den vanlige mengden, som elsker arrangementene anlegget organiserer for å ønske gjestene velkommen. En spesiell glede for mange er Aussie Roast natt i sportsbaren, en måte å bli kjent med dine naboer. Nyttig som du kanskje ser dem i årene som kommer! Feriestedet tilbyr også et 600 kvadratmeter basseng som ser direkte ut mot en vakker strandvista. Med så mye tilbud, vil det være vanskelig å ikke tilbringe hvert øyeblikk av ferien på Peninsula Beach Resort og å våge å utforske ... Potensielt å ha en Spis, be or Kjærlighet opplevelse av din egen.

Kjøper Peninsula Beach Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Peninsula Beach Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Peninsula Beach Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Peninsula Beach Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Peninsula Beach Resort eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Peninsula Beach Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Peninsula Beach Resort kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.