Bilde av Golf und Ferienclub Amadeus
Bilde av Golf und Ferienclub Amadeus
Bilde av Golf und Ferienclub Amadeus
Bilde av Golf und Ferienclub Amadeus
Bilde av Golf und Ferienclub Amadeus

Adresse: Braeuleiten 8, Radstadt, ØSTERRIKE
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Golf - Und Ferienclub Amadeus


Østerrike er et vakkert land som er alvorlig hensynet til et feriemål. Med bølgende grønne åser, ski og vennlige lokalbefolkning, roper dette landet for å bli besøkt. Du er sikker på å bli forelsket i Radstadt, en historisk by med nær tilgang til Alpene. Golf und Ferienclub Amadeus tilbyr fantastisk utsikt fra alle timeshare leilighet, med utsikt over det frodige grøntområdet i regionen og eventyrslott og hytter.

Det er et svømmebasseng for de varme sommerdagene, og med enkel tilgang til bakkene vil du heller ikke sitte fast for noe å gjøre i de kjøligere månedene, når skarp hvit snø gjør dette området til et vinterland. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler å besøke på forskjellige tider av året for å virkelig forstå og oppleve all skjønnheten i hver separate sesong. Leilighetskomplekset passer for venner eller familie, så du er velkommen til å ta med deg en annen gruppe hver gang du besøker, hvis du skulle ønske det.

Etter en dag med å gå eller gå på ski, er et sted å slappe av i badstuen, og la musklene slappe av i den innbydende dampen. Følg opp med en spesiell varm sjokolade eller noe mer voksen hvis du foretrekker det, og du er sikker på at du virkelig får mest mulig ut av ferien din på Golf und Ferienclub Amadeus.

Golf und Ferienclub Amadeus Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (alle enheter), kjøkken (noen enheter, ingen / delvis / full), mikrobølgeovn (noen enheter), telefon (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (noen enheter),
Resort Fasiliteter
Barnepass, Barnebasseng, Live underholdning, Restaurant, Badstue, Svømmebasseng (innendørs / utendørs),
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (44.0 miles), Casino (37.0 miles), utforkjøring (i nærheten), fiske (i nærheten), Golf (i nærheten), dagligvarebutikk (i nærheten), ridning (i nærheten), vaskeri (i nærheten), medisinske fasiliteter (i nærheten) ), Skiskole (i nærheten), Tennis (i nærheten),
Flyplass
Salzburg - (43 miles - 69 km)
Sjekk inn / ut
Torsdag, fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag

Kjøper du Golf und Ferienclub Amadeus timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Golf und Ferienclub Amadeus før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Golf und Ferienclub Amadeus, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Golf und Ferienclub Amadeus

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Golf und Ferienclub Amadeus eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Golf und Ferienclub Amadeus.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruker Golf und Ferienclub Amadeus kan være trygge på kunnskapen om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.