Bilde av Fortina Spa Vacation Resort
Bilde av Fortina Spa Vacation Resort
Bilde av Fortina Spa Vacation Resort
Bilde av Fortina Spa Vacation Resort
Bilde av Fortina Spa Vacation Resort

Adresse: Fortina Spa Resort Malta, Tigne Seafront, Tas-Sliema, SLM 15, Malta
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.fortinasparesort.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Fortina Spa Vacation Resort


Ta deg selv til syvende himmel med timeshare På Fortina Spa Resort nær sentrum av Sliema, Malta. Fra din luksuriøse leilighet, ta den fantastiske utsikten over nærliggende byen Valetta sammen med det blå havet vista utover, og hvis du ønsker å tilbringe litt tid i selve byen, er dette private feriestedet bare en ti minutters gange fra fergen Kjører hver halvtime. Halvpensjonsanlegg er inkludert, men oppgraderinger er velkommen, og feriestedet er hjemsted for ikke mindre enn åtte restauranter som tilbyr et bredt utvalg av retter: japansk, thai, maltesisk, italiensk, buffé og mye mer - med alle spesielle kostholdskrav til.

Du får se ledetråden i navnet; Fortina Spa Resort har fokus på å være et sunt miljø for positivitet og avslapning, med tre fulle spa og spa-fasiliteter på rommet. Nyt en dampbad på morgenen før du drar til bassenget eller strandpromenaden, og ta en ettermiddagstur til et av spaene for boblebad, dampbad, thalassoterapi eller refleksologi, og slå det av med en velvære i salongen. Reise og fritid Gruppe Er stolte av å presentere timeshare På dette luksuriøse året rundt reisemål.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Blå 1-8, 47-48
Hvit 9-17, 44-46
Rosa 6-23, 40-43, 51-52
rød 24-39

Fortina Spa Vacation Resort Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Gulvteppe (Alle Enheter), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Fiske, Spillerom, Klesvask, Levende underholdning, Medisinsk fasiliteter, Restaurant, Snackbar, Spa, Svømmebasseng (Innendørs / utendørs), Boblebad / boblebad,
Nærliggende fasiliteter
Båtliv (Nærliggende), Casino (2.0 miles), Golf (4.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (2.0 miles), Lekeplass Area (Nærliggende), Dykking (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis ), Vannski (i nærheten), vindsurfing (i nærheten)
Flyplass
Malta - (10 miles - 16 km)
Sjekk inn / ut
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag ​​Lørdag

Kjøper Fortina Spa Vacation Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Fortina Spa Vacation Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Fortina Spa Vacation Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Fortina Spa Vacation Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Fortina Spa Vacation Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Fortina Spa Vacation Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Fortina Spa Vacation Resort kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.