Bilde av Holiday Plus
Bilde av Holiday Plus
Bilde av Holiday Plus
Bilde av Holiday Plus
Bilde av Holiday Plus
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Holiday Plus


Leter du etter en fleksibel og funksjonell pakke timeshare-stil produkt med en forskjell? Du trenger ikke se lenger enn Holiday Plus! Dette enkle, men nyskapende produktet gir deg muligheten til å bestille opptil seks netter per måned på noen av 1,500-hotellene i 18-landene i Europa. Bestilling kan gjøres opptil seks uker før datoene for oppholdet. Du og din reiseselskap mottar gratis overnattinger ved hjelp av hotellkupongen. Alt du betaler for er topp kvalitet, obligatorisk frokost og kveldsmåltider på ditt hotell eller feriested.

Hvis touring Europe i stil har lenge vært en drøm om deg, kan Holiday Plus være det produktet som gjør drømmen din til en realitet. Du kan slå januarblåen med et opphold i Egyptens Rødehavet, og opplev den fantastiske våren i det skotske høylandet. Oppdag den svingete sommeren utsikten og vingårder i Sicilia, ta i høst temperaturer og rike farger i Wien, og kanskje til og med tilbringe en magisk jul i vakre Praha. Alternativene er uendelige, og med Holiday Plus, like ved fingertuppene.

Med så mange nye eventyrmuligheter som venter på deg, spør deg om Holiday Plus med i dag Reise og fritid Gruppe timeshare meglere.

Kjøper Holiday Plus timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Holiday Plus før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Holiday Plus, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Plus

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Holiday Plus eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Holiday Plus.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Holiday Plus kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.