Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club
Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club
Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club
Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club
Foto av Diamond Resorts Fraksjonal Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club

Adresse: Santa Barbara Golf and Ocean Club, Av. del Atlàntico, s / n, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.diamondresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Diamond Resorts Fractional Ownership Santa Barbara Golf & Ocean Club


Det siste ferieeiendomsproduktet er absolutt dollar tradisjon! Fraksjonalt eierskap er en ny måte å eie ferie på (timeshare). Hvert år vil du bli tildelt et sett antall brøkpunkter som du kan bruke hvor som helst du vil ha i selskapets portefølje. I stedet for den samme feriestedet hvert år, prøv alle å finne din favoritt. Slike fleksibilitet var tidligere uhørt, med mindre bruk av utvekslingsselskaper. Når eiendomsretten avhenger av eiendommen, blir eiendommen solgt, og du vil være blant de som får sin kutt. Å eie med Diamond Resorts betyr at fraksjonene dine kan brukes på mange av deres portaler. Dette feriestedet er bare en av dem!

Hvis du har behov for å hvile, slappe av og lade opp batteriene dine, så er Diamond Resorts Fractionals @ Santa Barbara Golf og Ocean Club den timeshare Feriested for deg. Ligger på øya Tenerife, Spania, Er dette feriestedet en virkelig sjelden og spesiell søk. Tradisjonelt inspirert arkitektur kombinerer med luksuriøse og komfortable møbler for å skape en atmosfære av eleganse, raffinement og trykkfri fritid.

Oppsiktsvekkende restauranter og barer på stedet legger til din fornøyelse av de allerede toppmoderne fasilitetene, og det er et sted for enhver anledning, enten du er ute etter romantikk og atmosfære eller lyse og varme med lokal mat. Tilbring dagene dine på enten din private terrasse eller ved bassenget på en av solsengene (med ansatte tilstede for å sikre at det alltid er ledig plass), eller ta en tur til en av Tenerifas seksten Blå Flagg strender. Du kan være avslappende, men du vil absolutt ikke kjede deg!

For de som også ønsker å jobbe med sin golfsving, er feriestedet en del av Golf del Sur, et kjent og prestisjetungt feriested og golfbane som spiller hjem til Tenerife Open. For topp hakk service med hjemmestil komfort, Reise og fritid Gruppe Anbefaler på det sterkeste timeshare På Diamond Resorts Fractionals @ Santa Barbara Golf og Ocean Club.

Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
-
Resort Fasiliteter
Boblebad / boblebad, Svømmebasseng, Gavebutikk eller kiosk, Biljard- eller biljardbord, Treningsstudio, TV i lobbyen, Nattklubb, Minibank / banktjenester, Onsite - Svømmebasseng - Totalt antall bassenger: 2
Nærliggende fasiliteter
Spa, Tjenester: Kroppsbehandlinger, Ansiktsbehandlinger, Massasje, Negle Tjenester, Salong, Sportsbaner / Grounds
Flyplass
Reina Sofia-9kms
Sjekk inn / ut
Søndag, mandag, fredag, lørdag

Kjøpe Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Diamond Resorts Fraksjonal Ownership Santa Barbara Golf & Ocean Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Diamond Resorts Fractional Ownership Santa Barbara Golf & Ocean Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Santa Barbara Golf & Ocean Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Diamond Resorts Fraksjonelle Eierskap Santa Barbara Golf & Ocean Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.