Bilde av Castillo Beach Club
Bilde av Castillo Beach Club
Bilde av Castillo Beach Club
Bilde av Castillo Beach Club
Bilde av Castillo Beach Club

Adresse: Calle Espino, Calle Virgen de Guadalupe, 35610 Caleta de Fuste-Antigua, Fuerteventura, Kanariøyene, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.castillobeach.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Castillo Beach Club


På Castillo Beach Club i Fuerteventura, Kanariøyene, synes solen aldri å slutte å skinne. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kan ikke få nok av de nesten perfekte helårs temperaturer og oppfordre gjester til å bli en uke eller to for å virkelig glede seg over dette fantastiske paradiset. Dette avslappede, all-inclusive-hotellet ligger langs den rolige kystlinjen Caleta de Fuste, kun fem minutters gange fra stranden Playa del Castillo og åtte kilometer fra Fuerteventura lufthavn.

Luftig og tropisk tema, timeshare Overnatting her inkluderer tre hundre og åtti rom og bungalower som har et separat soverom, air-condition, flatskjerm-TV, kjøkken, uttrekkbar sovesofa, avantgarde møbler og møblert terrasse. Oppgraderte bungalower med to soverom har spisestue.

Videre presenterer Castillo Beach Club et fristed for sportsentusiaster. Muligheter for vannsport som dykking og vind og kite surfing florerer. Det er også mange utendørs sportsfasiliteter å nyte. For en avslappende godbit, besøk Thalasso U-spa for massasjetjenester og skjønnhetsbehandlinger. En boblebad, treningsstudio og badstue er også tilgjengelig. Til slutt legger du til bekvemmeligheten av hotellet er tre restauranter, en sportsbar, strandpromenadenes dessertbutikk, strandkafé, snackbar og tre svømmebassenger med utsikt over havet.

Castillo Beach Club fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kokemuligheter
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Bilutleie, Treningsrom - Utstyrt, Vaskerom, Badstue eller Steamrom, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis
Nærliggende fasiliteter
Strand, Sykkelstier, Båt Marina / Lansering, Fiske, Golf, Seiling / Utleie, Dykking
Flyplass
Fuerteventura / FUE4 Miles / 6 KM
Sjekk inn / ut
Onsdag, lørdag

Kjøper Castillo Beach Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Castillo Beach Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Castillo Beach Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Castillo Beach Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Castillo Beach Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Castillo Beach Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Castillo Beach Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.