Bilde av Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa
Bilde av Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa
Bilde av Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa
Bilde av Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa
Bilde av Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa

Adresse: 42, 1-10, 30 Thawewong Rd, Patong, Kathu-distriktet, Phuket 83150, Thailand
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.absoluteresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Absolute Sea Pearl Beach Resort and Spa


Phuket, Thailand pakker et strålende utvalg i sin lille øy, og den enkleste måten å suge det hele på er å plukke en flott timeshare som Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa. Med plysj dobbeltrom og suiter, ligger denne innkvartering i hjertet av Patong, bare noen få minutter fra stranden og omgitt av fantastiske lokale restauranter, kjøpesentre og blendende natteliv og underholdning.

Sterkt anbefalt av Reise og fritid Gruppe timeshare meglere, Absolutt Sea Pearl Beach Resort og Spa kombinerer perfekt fritid og spenning. Et utendørsbasseng er et alternativ for den hvite sandstranden. For det ultimate i avslapning, venter The Royal Spa. Tallrike spisemuligheter er også tilgjengelig i huset, blant annet en al fresco-restaurant, en strandkafé, klubbsalong og bassengbar.

Videre kan gjestene ta til sjøen ombord på den vakre tvillingmastede tre skoeneren Jabuticaba eller den enda mer luksuriøse Voyager-yachten. Begge sikrer et flott cruise. Hvis disse aktivitetene ikke er nok, kan også fiske og rafting gjennom den tropiske regnskogen og det nydelige landskapet ordnes for å sikre en begivenhetsrik ferie for deg.

Kjøper Absolutt Sea Pearl Beach Resort og Spa timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Absolutt Sea Pearl Beach Resort og Spa før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Absolutt Sea Pearl Beach Resort og Spa, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Absolutt Sea Pearl Beach Resort og Spa. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Absolutt Sea Pearl Beach Resort og Spa.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Absolute Sea Pearl Beach Resort og Spa kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.