Bilde av Accor Vacation Club
Bilde av Accor Vacation Club
Bilde av Accor Vacation Club
Bilde av Accor Vacation Club
Bilde av Accor Vacation Club

Adresse: Nivå 2, 14 Edgewater Court, Robina, QLD 4226, Australia
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.accorvacationclub.com.au

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Accor Vacation Club


Accor Vacation Club er mer enn gjennomsnittlig poengbasert timeshare ferie og ferie program - over alt, gir det deg muligheten til å berøre uendelig. I sin fornuftige forstand er reisen enestående for alltid. Uansett hvor mange steder du ser, land du flyr til, og destinasjoner du oppdager, vil det alltid være noe igjen og nytt for å overraske deg. Det går bare igjen og igjen. Med disse uendelige mulighetene er den beste gaven du kan gi deg selv og dine kjære muligheten til å prøve og oppleve så mye av verden som du kan til en rimelig pris.

For den rastløse veienavhengige, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere anbefaler et medlemskap med Accor Vacation Club. Det er fullstendig trøstende å vite at du er koblet til et bredt spekter av hoteller og steder over 16 land, spesielt i de fantastiske områdene Australia, New Zealand og Indonesia. Nå handler det hele om å planlegge helligdager i høyest vurderte overnattingssteder hvor som helst du ønsker. Den beste delen er det koster bare en brøkdel av å opprettholde et feriehus. Bare bestill med Premiere-poengene dine og nyt topp fleksibilitet, service og alternativer som gir deg nærmere oppfyllelsen av din wanderlust.

Kjøper Accor Vacation Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Accor Vacation Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Accor Vacation Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Accor Vacation Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Accor Vacation Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Accor Vacation Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Accor Vacation Club kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.