Bilde av Westgate Town Center
Bilde av Westgate Town Center
Bilde av Westgate Town Center
Bilde av Westgate Town Center
Bilde av Westgate Town Center

Adresse: Westgate Town Center, 2770 Old Lake Wilson Road, Kissimmee, FL 34747, Florida, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.westgateresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Westgate Town Center


Funnet i Orlando, Florida, bare en kilometer fra Walt Disney World Resort, stoler Westgate på å tilby timeshare Eiere med et utvalg fullt møblert innkvartering som spenner fra koselige studioleiligheter til store villaer med fire soverom. Anlegget tilbyr også et bredt utvalg av fasiliteter på stedet, inkludert fjorten oppvarmede utendørsbassenger og en prisbelønt Sports Bar and Grill. Det finnes en rekke aktiviteter på Westgate Town Centre, inkludert sykkelutleie, basketball, arkadespill og air hockey via spillrommet, båtutleie og minigolf. Feriestedet tilbyr også båtutleie, inkludert svanbåtutleie, strandvolleyball, fjorten oppvarmede svømmebassenger, fjorten badestamper, barnevasker og en lekeplass for barn med klatring og lysbilde.

All overnatting er utstyrt med air condition og oppvarming, et komplett bad med boblebad, dobbeltseng eller større og en sovesofa. Overnatting inkluderer også en rekke fasiliteter, inkludert hårføner strykejern, strykebrett, telefon, DVD-spiller, farge-tv, satellitt og Wi-Fi. Alle overnattingssteder med unntak av studioer har også vaskemaskin / tørketrommel. Med et så bredt spekter av overnatting og aktiviteter som tilbys i den stadig populære beliggenheten til Orlando, Florida, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere tror det er liten grunn til ikke å kjøpe på Westgate Town Center.

Westgate Town Center Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, VCR eller DVD
Resort Fasiliteter
Bar / Cocktail Lounge, Sykkelstier, Klubbhus, Underholdning - Live, Treningsrom - Utstyrt, Fiske, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Innsjø, Vaskerom, Lock-Off, Lekeplass, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad
Nærliggende fasiliteter
Båt marina / lansering, dag spa, golf, ridning, restaurant, seiling / utleie, vannski
Flyplass
Orlando / MCO15 Miles / 24 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Westgate Town Center timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westgate Town Center før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westgate Town Center, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Westgate Town Center

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westgate Town Center eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Westgate Town Center.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Westgate Town Center kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.