Bilde av RCI Pure Points
Bilde av RCI Pure Points
Bilde av RCI Pure Points
Bilde av RCI Pure Points
Bilde av RCI Pure Points
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.rci.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på RCI Pure Points


RCI Pure Points-systemet regnes som et av verdens største punktbaserte systemer. RCI Pure Points gir medlemmer tilgang til RCIs hele nettverket av tilknyttede feriesteder. Poeng anses som et fleksibelt alternativ til det tradisjonelle "ukes" -utvekslingssystemet, hvor "trading power" i uken din bestemmer utvekslingsmuligheter.

Alle som ønsker å kjøpe RCI Pure Points, finner at det er noen enkle regler som er involvert i å gjøre det. Leiligheter i toppferieperioder koster flere poeng enn de samme enhetene sammenlignet med lavsesongferier. En roms leilighet har en lavere poengverdi enn en to-roms enhet i samme tidsperiode.

En stor fordel ved RCI Pure Points er at de ikke er knyttet til bruksretten til andre timeshare-eiendeler, pluss eiere kan selge dem privat eller gjennom anerkjente videresalgsfirmaer som Reise og fritid gruppe.

Ytterligere fordeler med å bruke RCI-poeng er at de lar deg bytte ut en del av dem for rabatter på reiseprodukter og tjenester som hotelllopp, flybillett eller bilutleie og mer. RCI Pure Points kan også brukes på et utvalg av cruise ferie, inkludert Cruise Extra Vacations på RCI medlemmer kun spesialpriser.

RCI poeng Tradisjonell ukebruk
Reise når som helst på året Reis samme uke eller sesong hvert år
Velg enhetstørrelsen du trenger Hold deg i samme eller mindre enhetens størrelse
Velg mellom 7, 10, 15, 21 netter eller mer, avhengig av hvordan du ønsker å bruke poengene dine Minimal bruk av 7 netter
Bo for en natt eller mer på RCI Pointers alpinanlegg Må bruke for en hel uke
Bo på verdensomspennende feriesteder, inkludert RCI Gold Crown resorts Ingen tilgang til RCI Points Resorts eller RCI Points Partners
Velg innsjekkingsdagen du vil ha på et RCI-punkts feriested Anlegget forteller deg hvilken dag du må sjekke inn
Bruk RCI-poengene dine til å reservere leilighet, bestille fly, leie bil, ta et cruise, få underholdningsbilletter og mer! Bruk din timeshare for overnatting bare

Kjøper RCI Pure Points timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei RCI Pure Points før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med RCI Pure Points, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på RCI Pure Points

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge RCI Pure Points eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med RCI Pure Points.

Alle som ønsker å Selg timeshare Ved hjelp av RCI Pure Points kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.