Bilde av Pestana Palm Gardens
Bilde av Pestana Palm Gardens
Bilde av Pestana Palm Gardens
Bilde av Pestana Palm Gardens
Bilde av Pestana Palm Gardens

Adresse: Pestana Palm Gardens, Vale de Centeanes, Praia do Carvoeiro, Lagoa, Portugal
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.palmgardensalgarve.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Pestana Palm Gardens


RCI Gold Crown Resort Pestana Palm Gardens ligger i Portugal, nær en rekke attraksjoner og aktiviteter i Praia do Carvoeiro. Alle som eier timeshare her finner du denne lille fiskerlandsbyen som et populært sted blant familier med et bredt spekter av aktiviteter tilgjengelig: mange butikker og en vakker, skjermet sandstrand med en rekke barer og kafeer i nærheten.

Gjester her finner det finnes en rekke andre aktiviteter i nærheten, inkludert båtturer, vannsport som dykking og snorkling, turstier og et aktivt uteliv. Fasiliteter inkluderer svømmebasseng, barnebasseng, bassengbar, et lite treningsstudio på stedet, badstue, massasjer, ridning, vannsport og mer. Restauranten på stedet er også veldig populær blant gjester som serverer deilig mat av middelhavssortiment.

Timeshare på Pestana Palm Gardens kommer i en rekke to-roms rekkehus med et fullt utstyrt romslig kjøkken med komfyr, kjøleskap med fryser og mikrobølgeovn. Gjestene vil finne rekkehus med brede skyvedører som åpner mot en hage og gir typisk utsikt mot havet. Rekkehusene kommer også med vaskemaskin tørketrommel, satellitt-tv, air condition, telefon og hårføner.

Kjøper Pestana Palm Gardens timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Pestana Palm Gardens før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Pestana Palm Gardens, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Palm Gardens

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Pestana Palm Gardens eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Pestana Palm Gardens.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Pestana Palm Gardens kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.