Bilde av Panaretis Royal Coral Bay Resort
Bilde av Panaretis Royal Coral Bay Resort
Bilde av Panaretis Royal Coral Bay Resort
Bilde av Panaretis Royal Coral Bay Resort
Bilde av Panaretis Royal Coral Bay Resort

Adresse: Panaretis Royal Coral Bay Resort, 1 Keratidiou Street, Coral Bay, Pafos, Kypros
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.royalcoralbay.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Panarets Royal Coral Bay Resort


Flykte til pafos, Kypros, En destinasjon som ofte overses av ferierende, med timeshare På Panaretis Royal Coral Bay resort. Du vil bli ønsket velkommen til en stilig leilighet, fullt utstyrt med alt du trenger for en avslappende ferie. Noen få skritt vil bære deg til en liten, men trygg og fantastisk Middelhavet strand, og komplekset vender ut mot havet og gir spektakulær havutsikt. Dette feriestedet har slått akkurat den rette balansen mellom moderne og tradisjonell design, og fasilitetene er alt du kan forvente, inkludert full spa, treningsstudio, lekeplass for barn og både innendørs og utendørs bassenger.

Anlegget tilbyr også en rekke spisemuligheter, fra selvhushold helt opp til all inclusive. Frokost serveres som buffé, og lunsj og middag serverer bordtjener. Alle måltider er tilberedt med lokale ingredienser, menyen endres hver natt (bortsett fra den ukentlige grillnatten), og retter som tilbys, imøtekomme mest mulig smak - med minst ett tilbud som en lokal matrett, slik at du kan prøve autentisk kypriotisk mat. Hvis du vil spise ute og virkelig fordyle deg i den lokale kulturen, finner du mange barer og restauranter i nærheten. Til timeshare Som tilbyr fantastisk verdi og variasjon, Reise og fritid Gruppe Anbefaler å vurdere Panaretis Royal Coral Bay.

Kjøper Panaretis Royal Coral Bay Resort timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Panaretis Royal Coral Bay Resort før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Panaretis Royal Coral Bay Resort, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Panaretis Royal Coral Bay Resort

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Panaretis Royal Coral Bay Resort. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Panaretis Royal Coral Bay Resort.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Panaretis Royal Coral Bay Resort kan det være trygt at de er i trygge hender med penger som er deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.