Bilde av Moness Country Club
Bilde av Moness Country Club
Bilde av Moness Country Club
Bilde av Moness Country Club
Bilde av Moness Country Club

Adresse: Moness House Estate, Creiff Road, Aberfeldy, Perthshire, Skottland PH15 2DY
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.moness.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Moness Country Club


Moness Country Club ligger i tretti og fem hektar med naturskjønne landskap, og er et herlig reisemål som gir livet dine private og intime feriedrømmer. Dette firestjerners hotellet ligger i hjertet av Aberfeldy, Skottland, og er kun to timer unna den unike spenningen på steder som Edinburgh, Glasgow, Aberdeen, Inverness og vestkysten.

Luksuriøse og elegante, de hundre og seks hyttene her ligger herlig midt i velstelte omgivelser. Samtlige har flatskjerm-TV, og den viktige gratis Wi-Fi. I tillegg har suitene separate oppholdsrom mens det er et-til tre-roms timeshare hytter og tømmerhytter er utstyrt med fullt utstyrte kjøkken og salonger.

Videre har alle gjester tilgang til de mange fritidsfasiliteter i Moness Country Club. Dette inkluderer et innendørs svømmebasseng, spillhall og dampbad, boblebad og badstue. Det ultimate innen spabehandlinger kan også oppleves i spaet med sine ritualer, massasje- og refleksologi-terapier og skjønnhetsvedlikeholdstjenester. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår også et besøk til The Flemmyng Restaurant og The Terrace for å nyte god mat i stilige omgivelser. Utvilsomt kan alle elementene i en spektakulær ferie her nytes.

Moness Country Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Fullt), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Spillerom, Klesvask, Live Entertainment, Restaurant, Squash, Svømmebasseng (Innendørs),
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie (12.0 miles), Båtliv (6.0 miles), Downhill Skiing (35.0 miles), Øvelsesutstyr (Nærliggende), Fiske (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Helseklubb (Nærliggende), Ridning (25.0 miles), Lake (6.0 miles), Medisinsk fasiliteter (Nærliggende), Skiskole (35.0 miles), Tennis (Nærliggende), Vannski (6.0 miles), Windsurfing (6.0 miles)
Flyplass
Edinburgh - 62 miles / 99 km
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Moness Country Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Moness Country Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Moness Country Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Moness Country Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Moness Country Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Moness Country Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Moness Country Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.