Bilde av Carlton Club Apartments
Bilde av Carlton Club Apartments
Bilde av Carlton Club Apartments
Bilde av Carlton Club Apartments
Bilde av Carlton Club Apartments

Adresse: East Overcliff Drive, Bournemouth, BH1 3DN, England
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.bookmenzies.co.uk

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Carlton Club Apartments? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


En utenlandsferie er ikke for alle, spesielt når vi er heldige nok til å bo i et av de vakreste og mest varierte landene i verden. Bournemouth, på Englands sørkysten, ligger i nærheten av Jurassic Coast, et verdensarvsted. Med denne unike strekningen av klipper å vandre langs, kan du bli presset hardt for å forstå hvorfor noen går utenlands.

A timeshare på Carlton Club Apartments er et høyverdig alternativ, flott som ditt hjem borte fra hjemmet. Ligger midt i hjertet av kystbyen på en klippe med utsikt over havet, må denne viktorianske bygningen bli sett på å bli trodd. De høye takene i restauranten gir rommet en elegant følelse, støttet av toppkvalitetsmaten som serveres for hvert måltid.

Hvis en dukkert i sjøen virker litt skremmende, Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår at du besøker hotellets bassenger, enten innendørs eller, for ekte luksus, utendørs. Oppvarmet hele året, du trenger aldri å frykte en kjølig opplevelse! Holidaymakers anbefaler konsekvent Carlton Club Apartments som "fremragende" for tjenesten, som er med et smil; maten, som er herlig; og plasseringen, som ikke skal slås.

Carlton Club Apartments fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Filmutleie (avgifter kan gjelde), eget bad, te- og kaffefasiliteter, flatskjerm-TV med Freeview og gratis Wi-Fi.
Resort Fasiliteter
Treningsstudio, Boblebad / badestamp, Badstue, Svømmebasseng, Salong, Innendørs svømmebasseng, Utendørs svømmebasseng (sesongåpent), Resepsjonstjenester, Flerspråklig personale, Konferansefasiliteter, Forretningssenter.
Nærliggende fasiliteter
Spa Tjenester: Massasje, Neglelokale, Ansiktsbehandlinger, Postkontor, Filmutleie, Medisinsk anlegg, Valutaveksling, Renseri (1.0 mi)
Flyplass
London Gatwick - 119 miles eller London Heathrow - 92 miles. -
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Carlton Club Apartments timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Carlton Club Apartments før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Carlton Club Apartments, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Carlton Club Apartments

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Carlton Club Apartments eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Carlton Club Apartments.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Carlton Club Apartments kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.