Bilde av Altamira Club
Bilde av Altamira Club
Bilde av Altamira Club
Bilde av Altamira Club
Bilde av Altamira Club

Adresse: Altamira Club (# 2438), Calle el Beril, La Caleta, Adeje, Tenerife, Kanariøyene 38679
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Altamira Club


Ligger i Adeje på den super solfylte øya Tenerife, tilbyr Altamira Club et mangfold av aktiviteter for unge og ikke så unge. EN timeshare På feriestedet får du tilgang til alle de mest attraktive fasilitetene, inkludert et basseng som er frynst med luksuriøse hager, samt fantastisk utsikt. Studio- og ettromsleilighetene har en balkong for å tillate kvelder brukt til å se solnedgangen over promenaden og stranden, begge bare en kort spasertur unna. Spania er et populært reisemål for turister, kanskje på grunn av deilig smak du

Reise og fritid Gruppe timeshare meglere foreslår også å ta deg tid til å besøke den nærliggende Barranco del Infierno-kløften, hvor du kan vandre til Tenerife høyeste foss og kikke inn på hundrevis av grotter. For de som foretrekker å holde seg kule, er Siam Park Europas største vannpark og ligger bare ti minutter fra feriestedet. Ta en tur på Power of Tower eller modig Dragon hvis du tør. Med utrolig natur og god underholdning som tilbys, er Altamira Club det beste valget for de som kjenner!

Altamira Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (alle enheter, fullt), telefon (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Båtliv, Barn s Basseng, Fiske, Dagligvarebutikk, Medisinsk teknisk utstyr, Restaurant, Snackbar, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (i nærheten), Casino (3.0 miles), Golf (2.0 miles), Ridning (9.0 miles), Dykking (I nærheten), Vannski (I nærheten)
Flyplass
Reina Sofia - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) fredag

Kjøper Altamira Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Altamira Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Altamira Club hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Altamira Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Altamira Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Altamira Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved bruk av Altamira Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.