Bilde av Les Villas på Le Meridien
Bilde av Les Villas på Le Meridien
Bilde av Les Villas på Le Meridien
Bilde av Les Villas på Le Meridien
Bilde av Les Villas på Le Meridien

Adresse: Les Villas på Le Meridien (#3451), Le Meridien Hotel, Old Limassol Nicosia Road, Limassol, Kypros 4630
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.cyprusvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Les Villas på Le Meridien


Kypros er hjemmet til myter og legender og har en middelhavskultur av god mat, god vin og godt vær. Det er lett å se hvorfor briterne flokker til øya i kjedene, elsker valget av ting å gjøre. En dag på stranden er et must, med gylden sand som strekker seg så langt øyet kan se. Vannet er en fantastisk og levende blå, utmerket for snorkling og dykking, og den perfekte temperaturen for å holde seg kult gjennom varmen på dagen.

Limassol er en gammel by med mye å holde oppmerksomheten til historien elskere. Gravene i regionen dateres tilbake til året 2000 BC, og slottet i Limassol er et fantastisk eksempel på arkitekturen til det osmanske riket. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker at det er mulig å tilbringe dager og dager å utforske og lære før avkjøling i det fantastiske bassenget på Les Villas på Le Meridien.

Les Villas på Le Meridien tilbyr turister muligheten til å ha en avslappende tid i vakre omgivelser, et flott tilfluktssted fra det travle normale livet. EN timeshare at du vil elske å komme tilbake til hvert år, hvor du kan være sikker på en veldig varm velkomst.

Les Villas på Le Meridien Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Strand, Barnepass, Barneklubb, Konferansefasiliteter, Treningsutstyr, Spillerom, Frisør, Helseklubb, Klesvask, Live Entertainment, Medisinsk anlegg, Lekeplass, Restaurant, Badstue, Dykking, Snackbar, Spa, Svømming Basseng, Tennis, Vannski, Vindsurfing,
Nærliggende fasiliteter
Fiske (Nærliggende), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Ridning (6.0 miles),
Flyplass
Larnaca - (37 miles - 59 km)
Sjekk inn / ut
(Uker) lørdag

Kjøper Les Villas på Le Meridien timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Les Villas på Le Meridien før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Les Villas på Le Meridien, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Les Villas på Le Meridien

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Les Villas på Le Meridien eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Les Villas på Le Meridien.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Les Villas på Le Meridien kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.