Bilde av Heritage Resorts - Mi Jardin
Bilde av Heritage Resorts - Mi Jardin
Bilde av Heritage Resorts - Mi Jardin
Bilde av Heritage Resorts - Mi Jardin
Bilde av Heritage Resorts - Mi Jardin

Adresse: Heritage Resorts Mi Jardin, Urbanización Marbesa, Av. Cuesta Correa, s / n, 29604 Marbella, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.heritageresorts.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Heritage Resorts Mi Jardin


Denne RCI-tilknyttede timeshare Resort kan garantere deg en fantastisk ferie i luksusinnkvartering. Mi Jardin, ligger i solfylte Benalmadena, Spania, er det perfekte stedet å bo hvis du vil oppleve tradisjonell andalusisk levende i en pueblo landsby atmosfære. Den rolige åssiden gir deg muligheten til å slappe av i fred, men det er bare få minutter fra to pulserende turiststeder: Fuengirola og Benalmadena. Begge disse stedene er teeming med ting å gjøre, inkludert strandpromenaden, restauranter og butikker, fritidshavn, fornøyelsespark og mange miles med sandstrender-det er hvis du kan bære å forlate feriestedet selv!

Det anlagte svømmebassenget vil lokke deg til å slappe av timer ved bassenget. Overnatting består av studio-, ett-, to- og tre-roms leiligheter, som alle er fullt møblert for å imøtekomme par, familier og enslige reisende. Disse komfortable og rolige leilighetene har klimaanlegg for de ettermiddagste, og kjøkkenene er fullt utstyrt for å piske opp fabelaktige hjemmelagede måltider i komforten til ditt eget hjem hjemmefra. Du kan til og med nyte en fantastisk grillfest på terrassen dag eller natt, med alle grillene som tilbys for deg. For en fredelig timeshare resort som ligger nær spenningen, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Mi Jardin.

Heritage Resorts - Mi Jardin Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Lekeplass, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Live Underholdning (2.0 miles), Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (2.0 miles), Snackbar (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Tennis (3.0 miles), Vannski (1.0 miles), Whirlpool / Boblebad (2.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Malaga - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøpe Heritage Resorts - Mi Jardin timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Heritage Resorts - Mi Jardin før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Heritage Resorts - Mi Jardin, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selge og videresalg på Heritage Resorts - Mi Jardin

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Heritage Resorts - Mi Jardin eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss annonsering på nettet i forsøk på å selge timeshare med Heritage Resorts - Mi Jardin.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruker Heritage Resorts - Mi Jardin kan være trygge på kunnskapen om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.