Bilde av Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Bilde av Westin Kaanapali Ocean Resort Villas

Adresse: 6 Kai Ala Drive, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.starwoodvo.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og utleie på Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas


Uvanlig luksuriøst og mor til alle timeshare Eiendommer på øya Maui, Hawaii, The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas kan skryte av over tusen enheter som kombinerer kvalitet, kvantitet og beliggenhetets mest spektakulære utsikt. Disse ferieboliger har blitt mesterlig designet for ikke bare å reflektere karakteren av området, men også med gjestenes komfort i forkant. Par og familier er godt tatt vare på med ulike størrelser av villa tilgjengelig, sammen med et basseng for voksne bare for et romantisk tilfluktssted og et barnebasseng og daglig aktivitetsprogram hvis du

Dette feriestedet er virkelig en fremste ferieeiendomsdestinasjon, delvis på grunn av sin forfriskende atmosfære og øyas milde klima. Villaene er også fullt utstyrt med alt du trenger, og feriestedet vil til og med pre-stock ditt kjøkken med dagligvarer på forespørsel. Tre restauranter og to barer serverer en rekke retter, og du kan til og med velge å ansette en personlig på rommet kokk for å piske opp noe spektakulært. For stor resort fasiliteter med leilighet bekvemmelighet, Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere anbefaler vurderer The Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas.

Westin Kaanapali Ocean Resort Villas Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Dag Spa, Underholdning - Livsstil, Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Låsbar, Lekeplass, Restaurant, Seiling, Badstue eller dampbad, Dykking, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad, Trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Golf, Ridning
Flyplass
Kahului / OGG29 Miles / 47 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøp av Westin Kaanapali Ocean Resort Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Westin Kaanapali Ocean Resort Villas før du kjøper

Vi ønsker selvfølgelig at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Westin Kaanapali Ocean Resort Villas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette har en tendens til å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter å ha leid kan du velge å kjøpe timeshare eller ganske enkelt leie en til du finner det perfekte feriestedet som passer dine behov.

Selger og videresalg på Westin Kaanapali Ocean Resort Villas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også i salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Westin Kaanapali Ocean Resort Villas eiendom. Så hvis du har det Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-TV på toppkanaler pluss online annonsering i forsøk på å selge timeshare med Westin Kaanapali Ocean Resort Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Westin Kaanapali Ocean Resort Villas kan være trygt med viten om at de er i trygge hender med penger som er satt inn på en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.