Bilde av Miraflores Rancho Club
Bilde av Miraflores Rancho Club
Bilde av Miraflores Rancho Club
Bilde av Miraflores Rancho Club
Bilde av Miraflores Rancho Club

Adresse: Urbinazacion Miraflores, Carretera de Cadiz Km. 199
29650 Mijas Costa
Malaga, SPANIA
Ring for mer informasjon: 01787 881111

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Miraflores Rancho Club


Miraflores Rancho Club er et eksklusivt boligområde som ligger i et av de mest ønskelige stedene i Spania. Costa del Sol er kjent over hele verden for sin runde året rundt og generelt gode vibes. Det er aktiviteter for yngre barn og tenåringer, noe som betyr at det er et flott reisemål for en familieferie, men det er også mye å glede seg over for en klokere generasjon.

Flott for golfere, Costa del Sol har mer enn sytti kurs. Det er noe for enhver smak her, og det er mulig å spille hver dag på turen, hvis du skulle ønske det. Pasientpartnere vil glede seg over å tilbringe tid på stranden, slikke i atmosfæren og kanskje en kjølig drink. Miraflores Rancho Club har også et spektakulært basseng som ligger i frodige, grønne hager og Reise og fritid Gruppe timeshare meglere elsker å ta deg tid til å slappe av og la det vennlige vente personalet ta vare på alle våre behov.

Du vil aldri gå galt med a timeshare i Spania, og spesielt ikke i Costa Del Sol, hvor nytelse, god mat, flytende vin og vennlighet er en vanlig del av hverdagen. La deg tregere for å passe inn og du vil aldri ønske å forlate.

Miraflores Rancho Club Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg (noen enheter), oppvaskmaskin (noen enheter), kjøkken (alle enheter, delvis / full), mikrobølgeovn (alle enheter), vaskemaskin / tørketrommel (alle enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Barnepass, Barneklubb, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (Nærliggende), Båtliv (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Matbutikk (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Klesvask (Nærliggende), Live Entertainment ), Medisinsk fasiliteter (1.0 miles), Lekeplassområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (1.0 miles), Snackbar (I nærheten), Telefon (Nærliggende), Tennis (I nærheten), Vannski Surfing (3.0 miles),
Flyplass
TBD - (24 miles - 38 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Miraflores Rancho Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Miraflores Rancho Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Miraflores Rancho Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Miraflores Rancho Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Miraflores Rancho Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Miraflores Rancho Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Miraflores Rancho Club kan det være trygt at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.