Bilde av Marriotts Playa Andaluza
Bilde av Marriotts Playa Andaluza
Bilde av Marriotts Playa Andaluza
Bilde av Marriotts Playa Andaluza
Bilde av Marriotts Playa Andaluza

Adresse: Marriott's Playa Andaluza, Ctra. De Cadiz KM 168, Estepona, 29680, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's Playa Andaluza


Sjarmen, tradisjonen og elegansen: det kan ikke være annet enn Marriott's Playa Andaluza i hjertet av Costa del Sol, Malaga, Spania. Marriott timeshare-feriesteder er kjent for sine høye standarder, og dette feriestedet er ikke annerledes. Ligger på den fantastiske Matas Verde-stranden, vil utsikten være fantastisk tjuefire timer om dagen, enten du tar en spasertur langs strandpromenaden eller prøvet lokal mat på mengden nærliggende spisesteder. Shopping på "Millionaire's Paradise" i Puerto Banus er bare et steinkast fra feriestedet, sammen med en hel region med originale andalusiske landsbyer som overskrider tiden.

Reise og fritid Gruppe Er glade for å tilby timeshare For videresalg på Marriott's Playa Andaluza, ikke bare på grunn av sin vell av lokale fasiliteter og moderne bekvemmeligheter, men også på grunn av sin overflod av luksus-tillegg, for eksempel bad som inneholder ekstra store boblebad, et internasjonalt spa og et levende nærliggende natteliv som Epitomizes alt godt om spansk underholdning. Du kan spille noen runder golf om dagen, mens barna dine har det gøy på det overordnede barnebassenget eller på El Torito Kids Club, nyt avslappende bespisning ved bassenget, utforske lokale håndverksmarkeder, eller bare hvile og slappe av - det er virkelig noe for enhver smak.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv 1-8, 45-50
Gull 9-26, 36-44, 51-52
Gullferie N / A
Platina 27-35

Kjøper Marriotts Playa Andaluza timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Playa Andaluza før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Playa Andaluza, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Playa Andaluza

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Playa Andaluza eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts Playa Andaluza.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Marriotts Playa Andaluza kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.