Bilde av Marriotts Village dlle-de-France
Bilde av Marriotts Village dlle-de-France
Bilde av Marriotts Village dlle-de-France
Bilde av Marriotts Village dlle-de-France
Bilde av Marriotts Village dlle-de-France

Adresse: Marriott's Village d'lle-de-France, Allee de l'Orme Rond, 77700, Bailly Romainvilliers, Frankrike
Ring for mer informasjon: 01787
nettside: www.vacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's Village d'lle-de-France


Hva tenker vi på når vi tenker på Frankrike? Er det det fantastiske, raffinerte kjøkkenet? Musikken spiller på gatene? Den rike historien og verdensberømte kulturen? På Reise og fritid Gruppe, Tenker vi på timeshare med Marriott's Village D'ile de France, som ligger en kort avstand fra hovedstaden i Paris. Franske rekkehus i pittoreske landskapsinnstilling vil hilse på deg ved ankomst, og du kan velge utsikten fra bassenget, innsjøen eller golfbanen. Utsikt over dette området er blant de som inspirerte to av verdens største kunstnere: Monet og Van Gogh.

Bakerier som serverer ferske croissanter og baguetter hver dag ligger en kort spasertur unna, og feriestedet er ideelt plassert for tilgang til Golf Disneyland Paris med bil eller med tog fra Val d'Europe stasjon. Hvis det du leter etter er bare en fransk ferie, så har rommet ditt og feriestedet selv alle fasiliteter du kan ønske deg: solterrasser, svømmebassenger, boblebad, treningssenter, og det er mange engasjerte barn fasiliteter for å sikre at alle familiemedlemmer alltid blir underholdt. For din neste timeshare investering, tenk på Marriott's Village D'ile de France.

Sesonginformasjon Uke Antall (r)
Sølv 1-12, 44-51
Gull 13-26, 36-43
Gullferie N / A
Platina 27-35, 52

Kjøper Marriotts Village dlle-de-France timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Village dlle-de-France før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Village dlle-de-France, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Village dlle-de-France

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Village dlle-de-France eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts Village dlle-de-France.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved å bruke Marriotts Village dlle-de-France kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.