Bilde av Marriotts Lakeshore Reserve
Bilde av Marriotts Lakeshore Reserve
Bilde av Marriotts Lakeshore Reserve
Bilde av Marriotts Lakeshore Reserve
Bilde av Marriotts Lakeshore Reserve

Adresse: 11248 Lakeshore Reserve Drive, Orlando, Florida, FL 32837, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.marriottvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's Lakeshore Reserve


Hvis du elsker Orlando, Florida, men vil føle at du kommer til å slippe ut throngs, Reise og fritid Gruppe mener at det ideelle timeshare venter på deg på Marriott's Lakeshore Reserve. Du vil elske følelsen av dette feriestedet med sin spansk inspirerte arkitektur, innbydende svømmebasseng og voksen atmosfære. Mens det ikke er langt fra de verdensberømte temaparker som området er kjent for, er det langt nok unna at feriestedet har sin egen atmosfære, og er den mest boutique-stilige eiendommen i hele Marriott-porteføljen.

Dette feriestedet finner du på den feiende eiendommen på Grand Acres, med fem hundre tunneler, og herfra kan du utforske alt som Florida har å tilby. Området har noe for enhver smak - enten det er noen runder golf med venner eller forretningsforbindelser, en spa dag med venner eller en ferie for livet for hele familien. Opplev utsøkte snacks og drinker på Blossoms Pool Bar and Grill - ideell for en lat dag ved bassenget - eller kjør litt lenger unna for de omfattende matalternativene som er tilgjengelige. Og på slutten av alt, pensjonere til ditt luksuriøse rekkehus eller villa hvor du finner alle bekvemmeligheter du muligens kan kreve. For en timeshare som kan gjøre alt, velg Marriott's Lakeshore Reserve.

Marriotts Lakeshore Reserve fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, Kokemuligheter, DVD eller VCR
Resort Fasiliteter
Barnevakt, Bar / Cocktailsalong, Treningsrom - Utstyrt, Vaskerom, Låsbar, Lekeplass, Restaurant, Badstue eller dampbad, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Tilgang for rullestolbrukere, Boblebad eller boblebad, Trådløs internettilgang
Nærliggende fasiliteter
Day Spa, Fiske, Golf, Dagligvarebutikk / Nærbutikk
Flyplass
Orlando / MCO 10 Miles / 16 KM
Sjekk inn / ut
Torsdag, fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriotts Lakeshore Reserve timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Lakeshore Reserve før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Lakeshore Reserve, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Lakeshore Reserve

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Lakeshore Reserve eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts Lakeshore Reserve.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Marriotts Lakeshore Reserve kan være trygt i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.