Bilde av Marriotts Newport Coast Villas
Bilde av Marriotts Newport Coast Villas
Bilde av Marriotts Newport Coast Villas
Bilde av Marriotts Newport Coast Villas
Bilde av Marriotts Newport Coast Villas

Adresse: 23000 Newport Coast Drive, Newport Coast, California, CA 92657, USA
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.marriottvacationclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Marriott's Newport Coast Villas


Opulente, særegne oceanfront villaer: dette er timeshare På Marriott's Newport Coast Villas i California, USA. Denne middelhavs-hyllen til områdets rike arv øker kystenes vakre naturlige skjønnhet, og villaene tilbyr utsikt fra private balkonger av enten feriestedet eller havstrendene. Luksus på stedet inkluderer tre svømmebassenger, treningssenter, tennisbaner og boblebad - alt for din fornøyelse og fritid.

Servering er dekket i form av restaurantens sesongbaserte meny, sammen med snacks og signatur-cocktailer i bassengbaren. Du kan også møte og blande med andre gjester på feriestedet på onsdag kveld, gratis vin og ost. For å utforske det lokale området tilbyr feriestedet en gratis skytteltjeneste til og fra Crystal Cove i timen, eller du kan leie bil for å utforske hele Orange County når du er på ferie.

Villaene har romslige stue og spisestue, fullt utstyrte kjøkken for de som foretrekker å lage hjemmelagede måltider, og nydelige, beroligende innredede soverom. Hvis tilbaketrukkethet er det du leter etter, er denne egenskapen den ideelle løsningen med bløff-topp posisjon. Reise og fritid Gruppe timeshare meglere kunne ikke vært lykkeligere å tilby videresalg på Marriotts Newport Coast Villas.

Marriotts Newport Coast Villas fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Klimaanlegg, DVD eller VCR, Kokemuligheter
Resort Fasiliteter
Treningsrom - Utstyrt, Dagligvarebutikk / Nærbutikk, Vaskerom, Lekeplass, Badstue eller Steamrom, Svømmebasseng - Utendørs, Tennis, Tilgang for rullestolbrukere, Whirlpool Spa eller Boblebad, Dagspause, Underholdning - Live, Bar / Cocktail Lounge
Nærliggende fasiliteter
Bilutleie, Bar / Cocktailsalong, Strand, Golf, Husdyr tillatt, Restaurant, Seiling / Utleie, Dykking, Tennis
Flyplass
Santa Ana / JWA8 Miles / 13 KM
Sjekk inn / ut
Fredag, lørdag, søndag

Kjøper Marriotts Newport Coast Villas timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Marriotts Newport Coast Villas før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Marriotts Newport Coast Villas, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Newport Coast Villas

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Marriotts Newport Coast Villas eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Marriotts Newport Coast Villas.

Alle som ønsker å Selg timeshare Bruke Marriotts Newport Coast Villas kan være trygge med tanke på at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.