Bilde av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Bilde av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Bilde av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Bilde av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club
Bilde av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club

Adresse: Flamingo Club, Avenida de España Nº 3, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.grandholidaysclub.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Flamingo Club & Grand Holidays Club på Flamingo Club


Funnet i en strand beliggenhet i hjertet av Playa de Las Americas, Sør-Tenerife. Flamingo Club kan bli funnet med utsikt over den fantastiske marinaen på Puerto Colon, som viser en fantastisk utsikt over yachter og båter. Reise og fritid Gruppe Tro på Kanariøyene gjør et flott sted å eie timeshare Som det gir et varmt klima og solskinn praktisk talt hele året.

De som ønsker å kjøpe timeshare på Flamingo Club finner du leiligheter på dette feriestedet alle har et fullt utstyrt kjøkken og egen terrasse som vanligvis tilbyr havutsikt og utsikt over nabolandet La Gomera. Underholdning på stedet på Flamingo Club inkluderer levende underholdning, cocktail lounge, restaurant, utendørs svømmebasseng med bassengbar, boblebad, biljardbord, barneklubb, Wi-Fi, bordtennis og mye mer.

Nærliggende fasiliteter på dette feriestedet inkluderer tilgang til stranden, et kasino, lekeplass, dagspark, matbutikk, ridning, golf og mye mer. Funnet i nærheten av en marina finnes det et bredt utvalg av vannaktiviteter som finnes i nærheten av dette feriestedet, for eksempel fiske, vannski, seiling og dykking. timeshare Eiere på Flamingo Club finner også en rekke restauranter og barer i nærheten på dette populære stedet, så det bør alltid være noe nytt på menyen.

Kjøper Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pounds på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk statslovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Flamingo Club & Grand Holidays Club @ Flamingo Club kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.