Bilde av Heritage Resorts Mi Jardin
Bilde av Heritage Resorts Mi Jardin
Bilde av Heritage Resorts Mi Jardin
Bilde av Heritage Resorts Mi Jardin
Bilde av Heritage Resorts Mi Jardin

Adresse: Heritage Resorts Mi Jardin, Urbanización Marbesa, Av. Cuesta Correa, s / n, 29604 Marbella, Malaga, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.heritageresorts.com

Interessert i eiendommer til salgs og leie på Heritage Resorts Mi Jardin? Ring vårt salgsteam nå på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Denne RCI-tilknyttede timeshare Resort kan garantere deg en fantastisk ferie i luksusinnkvartering. Mi Jardin, ligger i solfylte Benalmadena, Spania, er det perfekte stedet å bo hvis du vil oppleve tradisjonell andalusisk bor i en pueblo landsby atmosfære. Den rolige beliggenheten i åssiden gir gjestene muligheten til å slappe av i fred, selv om det bare er minutter fra to pulserende turiststeder: Fuengirola og Benalmadena. Begge disse stedene bugner av ting å gjøre, inkludert strandpromenaden, restauranter og butikker, fritidshavn, fornøyelsespark og mange miles med sandstrender - det er hvis du orker å forlate selve feriestedet!

Det anlagte svømmebassenget vil lokke deg til å slappe av timer ved bassenget. Overnatting består av studio-, ett-, to- og tre-roms leiligheter, som alle er fullt møblert for å imøtekomme par, familier og enslige reisende. Disse komfortable og rolige leilighetene har klimaanlegg for de ettermiddagste, og kjøkkenene er fullt utstyrt for å piske opp fabelaktige hjemmelagede måltider i komforten til ditt eget hjem hjemmefra. Du kan til og med nyte en fantastisk grillfest på terrassen dag eller natt, med alle grillene som tilbys for deg. For en fredelig timeshare resort som ligger nær spenningen, Reise og fritid Gruppe anbefaler å vurdere Mi Jardin.

Heritage Resorts Mi Jardin Fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Kjøkken (Alle Enheter, Full), Mikrobølgeovn (Noen Enheter),
Resort Fasiliteter
Bilutleie, Lekeplass, Svømmebasseng,
Nærliggende fasiliteter
Strand (1.0 miles), Båtliv (1.0 miles), Casino (2.0 miles), Fiske (1.0 miles), Golf (2.0 miles), Dagligvarebutikk (Nærliggende), Frisør (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Live Underholdning (2.0 miles), Medisinsk fasiliteter (2.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Kjøpesenter (2.0 miles), Snackbar (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Tennis (3.0 miles), Vannski (1.0 miles), Whirlpool / Boblebad (2.0 miles), vindsurfing (1.0 miles),
Flyplass
Malaga - (14 miles - 22 km)
Sjekk inn / ut
lørdag

Kjøper Heritage Resorts Mi Jardin timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Heritage Resorts Mi Jardin før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Heritage Resorts Mi Jardin, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Selge og videresalg på Heritage Resorts Mi Jardin

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Heritage Resorts Mi Jardin eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje på Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss online annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Heritage Resorts Mi Jardin.

Alle som ønsker å Selg timeshare ved hjelp av Heritage Resorts Mi Jardin kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.