Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sunningdale Village
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sunningdale Village
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sunningdale Village
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sunningdale Village
Bilde av Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sunningdale Village

Adresse: Sunningdale Village på Club la Costa, Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Tenerife, Spania
Ring for mer informasjon: 01787 881111
nettside: www.clublacosta.com

Klikk her for å se flere eiendommer til salgs og leie på Club La Costa Fraksjonal Ownership Sunningdale Village


Fraksjonalt eierskap er en ikke-tradisjonell type timeshare-eierskap. I stedet for å eie en uke eller to på ditt feriested, vil du eie et stykke av eiendommen selv. Din brøkdelpoengallokering gir deg større fleksibilitet, noe som betyr mye mer kontroll over ferien hvert år. Du blir ikke lenger knyttet til samme ferieår inn, år ut. Og på slutten av leieforholdet ditt blir eiendommen solgt, og du får en andel av fortjenesten! Med Club La Costa har du tildelt en rekke brøkpunkter du kan bruke på en rekke forskjellige alpinanlegg i deres portefølje. Dette feriestedet er bare en av mange!

En annen juvel i CLC World-krone, Club La Costa på Sunningdale Village, er både et stimulerende og avslappende feriested for den kresne timeshare or Fraksjonert eierskap kjøperen. Ligger på den spennende øya Tenerife, Spania, er dette feriestedet ideelt for alle - enten du er ute etter å bare være borte fra dagene ved bassenget eller utforske de vakre omgivelsene.

Besøk Los Abrigos, en sjarmerende fiskerlandsby som kan skryte av utrolige sjømatrestauranter; Playa de las Americas, hvor du ikke finner noen muligheter for fester; Eller til og med Tiede National Park med sitt berømte månelandskap.

Hvis du er en homebody selv på ferie, tilbyr feriestedet mye i veien for underholdning, organisert av sin egen Team Marina. Det store utendørsbassenget har sin egen snackbar for måltider ved bassenget, og barna vil nyte den fullstendige barneklubben og barnebassenget. Kjøp inn dagligvarer fra stedetbutikken og pisk opp noen kulinariske herligheter i ditt kjøkken, og nyt utsikten over La Gomera fra balkongen mens du spiser i komfort. For alt du kan ønske deg fra timeshare or Fraksjonert eierskap og mer, Reise og fritid Gruppe Gaver til videresalg Club La Costa på Sunningdale Village.

Kjøp Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sunningdale Village timeshare

Når du kjøper gjennom Travel & Leisure Group, kan du ende opp med å spare potensielt tusenvis av pund på utviklingsprisen. Vi tilbyr også sikre og trygge transaksjoner og er medlemmer av The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europeisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lei Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sunningdale Village før du kjøper

Selvfølgelig ønsker vi at du skal være helt fornøyd med ditt nye feriehus. Så før du gjør en langsiktig investering med Club La Costa Fraksjonær Eierskap Sunningdale Village, hvorfor ikke prøve å leie først? Dette pleier å være det mest populære alternativet, da det gir deg sjansen til å besøke feriestedet og se nøyaktig hva du investerer i. Etter leie kan du velge å kjøpe timeshare eller bare leie en annen til du finner det perfekte feriestedet for å dekke dine behov.

Salg og videresalg på Club La Costa Fraksjonær eierskap Sunningdale Village

Travel & Leisure Group spesialiserer seg også på salg av timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med å selge Club La Costa Fraksjonelt eierskap Sunningdale Village eiendom. Så hvis du har Timeshare for salg, Kan vi hjelpe deg med å få en god pris. Å selge timeshare kan ikke være enklere, vi kjører a TV-reklamekampanje På Freeview og satellitt-tv på toppkanaler pluss nettbasert annonsering i arbeidet med å selge timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Sunningdale Village.

Alle som ønsker å Selg timeshare bruk av Club La Costa Fraksjonær eierskap Sunningdale Village kan være trygg i viten om at de er i trygge hender med penger deponert i en tillitskonto administrert av FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme innen bransjen trenger du ikke lete lenger når du ser etter å selge timeshare.

For mer informasjon om noen av våre timeshare-tjenester, vennligst ikke nøl med å ringe oss i dag. Et av våre vennlige, ekspertteam vil gjerne svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Alternativt kan du Send oss ​​en melding her.