Bilde av Marriotts Club Son Antem, Mallorca
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Marriotts Club Son Antem
Mallorca


Til salgs: £ 7,250 *
Feriested: Marriotts Club Son Antem
Land: Mallorca
Uke: 1 Flytende
Sesong: Platina
Størrelse: 2 Soverom
Ytterligere informasjon: W/C 18. august 2023 reservert

Gjør en forespørsel
Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Balearene, Spania

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  Dersom timeshare Du søker etter er et feriested som tilbyr en sann flykte full av middelhavs atmosfære, da Reise og fritid Gruppen er stolte av å presentere Marriott's Club Son Antem på Mallorca, Spania. Dette feriestedets sandrike omgivelser vil transportere deg til et privat, 680-hektar strandparadis som brister med naturlig skjønnhet. Her kan du velge å gjøre så mye eller så lite som du vil - jobbe med svingen din på en av de to golfbanene i nærheten av 18 golfbaner, slapp av i en av feriestedets tre svømmebassenger, få et volleyball- eller basketballag sammen for å dra nytte av Av på stedet domstoler, eller til og med dra nytte av ulike sommer vannsport med slike fasiliteter en kort kjøretur unna. Alternativt kan gjestene utforske Mallorcas rike kulturarv ved å besøke nærliggende museer eller besøke en av de mange lokale restaurantene.

  Du finner alt du trenger i en timeshare her; Et fullt utstyrt kjøkken og vaskerom vil være til din disposisjon, sammen med høyhastighets internettilgang slik at du kan holde kontakten med alle kjære som ikke er så heldige til å bli med deg. Slapp av på slutten av en varm dag i boblebadet, eller unn deg en tur til det tilstøtende spaet. Gjør deg selv den perfekte ferie med Marriott's Club Son Antem.

  Sesonginformasjon Uke Antall (r)
  Sølv 1-6, 9-11, 45-50
  Gull 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
  Gullferie 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
  Platina 14-15, 29-34


  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 472 ganger

  *Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.