Bilde av Vacation Village på Parkway, Florida
Klikk på bildet for å forstørre

Timeshare til salgs på
Ferieby på Parkway
Florida


Til salgs: Tilbud *
Feriested: Ferieby på Parkway
Land: Florida
Uke: 34
Sesong: Høy
Størrelse: 2 Soverom
Tilleggsinformasjon: Bi-Annual Even

Gjør en forespørsel
2949 Arabian Nights Blvd., Kissimmee, FL 34747, Florida, USA

Spør om denne eiendommen


  [honeypot informasjon]


  Jeg samtykker til at Travel & Leisure Group samler inn dataene mine via dette skjemaet.

  Vennligst sjekk vår Personvern for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.

  Feriestedbeskrivelse

  A timeshare Eierskap i Kissimmee, Florida kan bare bety en ting - fornøyelsesparker. For foreldre som ønsker å vinne Faderen og Morsommens pris, er det ingen større innkvartering enn Vacation Village på Parkway. Det er bare minutter fra Disneys magiske kongerike, Universal Studios og Sea World til glede for barna.

  Men dette ekspansive feriestedet med over tjue høye bygninger har mer i butikken. Reise og fritid Gruppe Timeshare meglere tror det vil være en utfordring å forlate feriestedet og dens massive bassengkompleks med seks oppvarmede utendørsbassenger, seks badestamper og to barnebasseng. Det er også bassengaktiviteter og en lekeplass på stedet, pluss mer enn tjue grillgrill, planlagt temapark shuttle og to naturturer åpne for alle. Ingen tvil, Vacation Village på Parkway handler om sol og moro.

  Og når du endelig trenger å lade opp, samle familien og trekke seg tilbake i noen av de over to og en halv tusen koselige rom. Uformelt og komfortabelt, er en og to soverom enhetene utstyrt med et komplett kjøkken, stue, flatskjerm-TV med DVD-spiller, Wi-Fi, spisestue og møblert uteplass. Oppgraderte rom har en inspirert innredning fra Vest-Indias og legger til en uttrekkbar sofa og boblebad.


  Resort fasiliteter

  Enhetsfasiliteter
  Klimaanlegg (Alle Enheter), Teppe (Alle Enheter), Oppvaskmaskin (Noen Enheter), Kjøkken (Alle Enheter, Delvis / Full), Mikrobølgeovn (Enhetene), Telefon (Alle Enheter), Vaskemaskin / Tørketrommel
  Resort Fasiliteter
  Barn s Pool, treningsutstyr, Spillerom, Handicapped Unit, Klesvask, Heis, Lekeplass, Svømmebasseng, Boblebad / Boblebad,
  Nærliggende fasiliteter
  (45.0 miles), Ridning (2.0 miles), Live Entertainment (2.0 miles), Medisinsk fasiliteter (15.0 miles), Restaurant (Nærliggende), Restaurant (i nærheten), Lekeplass (1.0 miles) Kjøpesenter (1.0 miles), Snackbar (I nærheten), Spa (1.0 miles), Tennis (Nærliggende)
  Flyplass
  Orlando International - (17 miles - 27 km)

  Sjekk inn / ut
  (Uker) Fredag, lørdag, søndag  Eierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

  Nydelig leilighet i Kissimmee sentrum, nær Disney-parkene, vannparkene, gamlebyen, alle de andre parkene og Orlando sentrum. Denne leiligheten ligger nær Floridas Turnpike Road 192, så det er lett å komme seg rundt i Kissimmee-området og resten av Florida. I nærheten av shopping, både utsalgssteder og matbutikker. Leiligheten har fullt utstyrt kjøkken, soverom med laken, bad med håndklær, vaskemaskin og tørketrommel, TV, sofagruppe og spisebord. Det er en balkong med møbler. Komplekset har egne bassenger for både voksne og barn, og et boblebad. Parkering er bra på stedet og overvåkes. Det er heis og god tilgjengelighet både for barnevognen og hvis du trenger andre hjelpemidler.
  Eierbilder (hvis tilgjengelig)  Denne eiendommen har blitt sett 3120 ganger

  *Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.