Bilde av Kilconquhar Estate & Country Club, Scotland
Klikk på bildet for å forstørre Se eiere bilder

Timeshare Bargain på
Kilconquhar Estate & Country Club
Skottland


Bargain: Tilbud *
Feriested: Kilconquhar Estate & Country Club
Land: Skottland
Uke: 48
Sesong: Rød
Størrelse: 2 Soverom

Gjør en forespørsel
Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr. ST Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skottland

Spør om denne eiendommen

Vennligst sjekk vår Personvernserklæring for å se hvordan vi beskytter og administrerer dine innleverte data.
Dette feltet er for validering formål og bør stå uendret.

Feriestedbeskrivelse

Dette fantastiske familieferiestedet finner du i East Neuk of Fife, Skottland ligger i den sjarmerende lille byen blant 130 dekar av nydelig høylandet. Reise og fritid Gruppe tro på eiendommen tilbyr et bredt spekter av fritidsfasiliteter, inkludert et oppvarmet svømmebasseng, badstuer og treningsstudio. Det er også et ridesenter som inkluderer ridningstimer og strandturer, aromaterapi behandlinger, barneklubb og sightseeingturer rundt East Neuk så timeshare eiere bør alltid ha mye å gjøre.

Kilconquhar Castle på Kilqconquhar Estate and Country Club har to restauranter på tilbud som også er åpne for besøkende på eiendommen. The White Cockade, en bistro-stilrestaurang, tilbyr måltider mellom 8: 30am - 8: 45pm som tilbyr frokost, lunsj og middagstjenester med skotsk tema. Menyen har også en barnemeny og en kontinental frokost som tilbys. Lindsay-rommet har en tradisjonell skotsk setting, og er åpen for middags onsdag kveld, og tilbyr et treretters måltid. Private bestillinger er også tilgjengelige.

timeshare Overnatting på Kilqconquhar Estate og Country Club ligger rundt eiendommen, alt fra slott suiter, villaer og historiske hytter i utkanten av eiendommen. Overnatting består av to, tre og fire soverom og har sine egne unike egenskaper. Fasiliteter som finnes i eiendommene kan variere med hytter som har sin egen private hage og boblebadene som er tilgjengelige i villaene med tre soverom. Innkvarteringen på eiendommen har et utstyrt kjøkken som standard, minst to bad, stue og spisestue, to TV-apparater, en DVD-spiller og gratis Wi-Fi.


Resort fasiliteter

Enhetsfasiliteter
Filmutleie
Resort Fasiliteter
Idrettsbaner, Spillerom, Treningssenter, Dampbad, Spa, Spa-tjenester: Massasje, Biljard eller biljardbord, Innendørs svømmebasseng, Badstue, På stedet - Svømmebasseng for barn: Ja, Vaskeritjenester
Nærliggende fasiliteter
Minibank / bank, nattklubb (23.0 mi), medisinsk anlegg (1.0 mi)
Flyplass
Edinburgh - 43 miles

Sjekk inn / ut
Fredag ​​eller lørdagEierbeskrivelse (hvis tilgjengelig)

En fullt modernisert villa med 2 soverom / 2 bad (sengeplasser 6) på eiendommen. Åpen stue (med sovesofa) og spisestue med velutstyrt kjøkken - komfyr, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap/fryser, mikrobølgeovn og vaskemaskin/tørketrommel. TV og DVD i salongen, TV på begge soverommene. Gratis wifi.
Eierbilder (hvis tilgjengelig)Denne eiendommen har blitt sett 3188 ganger

*Salgsprisen som vises er en engangsbetaling for hver uke, total brøkdel, totalt eierskap eller antall poeng oppgitt og dekker varigheten av eierskapet. Den viste prisen er oppgitt av eieren og er i de fleste tilfeller åpen for tilbud. Vær oppmerksom på at prisen ikke inkluderer gebyrer og overføringskostnader.